1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Simona Halep: Sunt un produs 100% românesc

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria că, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% românesc şi că îşi doreşte să rămână în ţară.

07 iul, 2014 | Agerpres

'Sunt un produs 100% românesc în sport şi mă bucură treaba aceasta. O să rămân în România întotdeauna şi o să dau tot ce pot pe teren, ca să aduc bucurii românilor. Vreau să mulţumesc tuturor pentru această bucurie de a fi ambasador al turismului, este o onoare. Vă aştept bineînţeles la turneul de la Bucureşti, primul în ţara noastră. O să joc cât pot eu de bine, ca să ajung în fazele finale', a afirmat Halep.

Şase personalităţi din domeniul culturii, sportului şi ştiinţelor - Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu şi Ionuţ Budişteanu - au primit luni, la Palatul Victoria, paşapoarte diplomatice, în calitate de ambasadori ai turismului românesc.

Evenimentul a avut loc în prezenţa prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi a ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO