1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

News

Sindicaliştii din Garda de Mediu pichetează Ministerul Mediului, nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de salarii

Sindicaliştii din Garda Naţională de Mediu pichetează marţi, începând cu de 10:00, Ministerul Mediului, motivul fiind condiţiile de muncă şi salariilor angajaţilor GNM, se arată într-un comunicat de presă.

21 mar, 2017 | Agerpres

Sindicaliştii au mai avut o acţiune de protest pe 14 martie, însă autorităţile nu au răspuns solicitărilor pe care aceştia le-au prezentat.

'Datorită acţiunii spontane de protest din data de 14 martie 2017, prin care comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au întrerupt programul de lucru pentru 2 ore, la nivel naţional şi în urma căreia reprezentanţii Guvernului nu au răspuns solicitărilor noastre de a purta un dialog care să soluţioneze problemele cu care se confruntă în desfăşurarea activităţii angajaţii din sistemul de mediu, astăzi, 21 martie 2017, începând cu orele 10.00, colegii din întreaga ţară au decis să-şi manifeste spontan nemulţumirea prin pichetarea Ministerului Mediului şi a instituţiilor de mediu la nivel judeţean', se arată în comunicat.

Revendicările sindicatelor vizează condiţiile de muncă şi alinierea salariilor angajaţilor Gărzii Naţionale de Mediu la nivelul salariilor colegilor din instituţiile cu atribuţii similare, potrivit comunicatului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO