1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Singurul magazin virtual din România care livrează în noaptea de Revelion

Un botoşănean de numele căruia se leagă primul magazin online deschis non-stop din România marchează o nouă premieră. Deţine primul magazin virtual din ţară ce va face livrări în noaptea de Revelion.  

30 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Primul magazin online cu livrare non-stop din România, www.admir.ro va distribui şi în noaptea de Revelion 2014, a declarat pentru ECONOMICA.NET Ionel Rusu, patronul lanţului. Magazinul a fost inaugurat pe 1 octombrie anul acesta şi deserveşte oraşul Botoşani şi zona limitrofă, livrarea făcându-se în cel mult o oră. "Când spui Admir spui non-stop. Încă din 1994, anul deschiderii primului chioşc Admir, avem deschis şi noapte şi zi şi luni şi duminică şi de Crăciun, Revelion, Paşte sau alte sărbători. Într-un cuvant NON STOP", a declarat pentru ECONOMICA.NET Ionel Rusu.

Detalii despre magazinul virtual admir aici:

Un chioşcar din Botoşani a reuşit ce nu au putut marii retaileri. A deschis primul magazin online non-stop

Magazinul comercializează o gamă de aproximativ 2.000 de produse, de la băuturi,dulciuri, ţigări, produse de panificaţie, preparate şi semipreparate, fructe şi legume, iar transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de cel puţin 150 de lei, exclusiv ţigări. "Doar la ţigări percepem 5 lei/urban şi 10 lei/metropolitan. Livrăm în maxim o oră", mai spune Rusu, care are comenzi şi din străinătate, de la români stabiliţi peste graniţe.

Citeşte şi:

De la o tarabă în stradă la afaceri de milioane de euro. Povestea românului ce revoluţionează retailul

Pe lângă magazinul alimentar virtual, Admir operează în Botoşani un lanţ de 7 chioşcuri non stop, o simigerie şi un minimarket de cartier de 100 de mp. Toate unităţile vor avea program non stop inclusiv în ziua de Crăciun şi în noaptea de Revelion.

 

 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO