1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Imobiliare

Singurul mall care se deschide în anul 2014

Criza de pe piaţa imobiliară şi-a făcut simţită prezenţa din plin pe segmentul spaţiilor comerciale. Falimente, executări, malluri goale sau vândute pe valori simbolice. În ciuda acestor dificultăţi, investitorii mizează în continuare pe malluri. 

04 ian, 2014 | | ECONOMICA.net

Anul 2014 nu va aduce niciun nou mall în Bucureşti, deşi cinci proiecte sunt în pregătire: Mega Mall, Parklake PlazaVictoria City Lifestyle Retail CenterVulcan Retail Park şi AFI B.NOI. Cele  mai avansate lucrărie sunt cele la Mega Mall, care se construieşte pe terenul fostei fabrici Electroaparataj, din apropierea Arenei Naţionale, şi unde fundaţia a fost deja săpată. 

CITEŞTE ŞI În estul Capitalei se pompează 300 de milioane euro în două malluri apropiate. Care va rezista?

Celelalte malluri anunţate au ca termen de finalizare anul 2015 şi chiar 2016. 

Bătălia mallurilor la Braşov

În ţară, Braşovul se află sub asediul dezvoltatorilor de malluri: NEPI şi Carrefour, Cora, Auchan şi Echo Investment. Însă, proiectele anunţate aici vor fi livrate după 2015. 

CITEŞTE ŞI Auchan ia faţa Cora la Braşov: a început lucrările la primul mall. Cora caută partener

Astfel, singurl mall a cărui deschidere a fost anunţată pentru 2014 este cel dezvoltat de NEPI la Târgu Jiu. Lucrările de construcţie au început la sfârşitul lunii noiembrie.

Fondul de investiţii a cumpărat în 2013 patru hectare de teren în oraş, unde vrea să deschidă un mall cu o suprafaţă de 27.000 de mp, similar celor deschise la Ploieşti (deschis în 2012) şi Galaţi (2013). 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO