1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Skanska a numit-o pe Alexandra Bucur în funcţia de manager marketing şi comunicare pentru proiecte

Dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska a numit-o pe Alexandra Bucur în funcția de Manager Marketing și Comunicare pentru Proiecte. Aceasta va asigura crearea și coordonarea unei echipe de marketing și comunicare consolidate, la nivelul întregii divizii Skanska din cele patru țări. 

21 apr, 2020 | ECONOMICA.net

Echipa de marketing și comunicare pe proiecte va fi responsabilă de lansarea pe piață a clădirilor din portofoliu, definindu-le poziționarea și diferențiatorii. Împreună cu echipele de Management de Proiect și Leasing și Vânzări, vor consolida loialitatea față de brand. Alexandra Bucur are o experiență în marketing mai mare de 12 ani și s-a alăturat Skanska, în 2016, ca Manager Marketing și Comunicare pentru piețele din România și Ungaria, unde a dezvoltat și gestionat planurile de marketing și comunicare pentru proiectele din cele doua țări. În paralel, a coordonat și activitățile de comunicare corporate ale Skanska. 

Divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE este activă pe piața de birouri cu operațiuni în zece orașe din patru țări: Cehia, Ungaria, România și Polonia. 

Anna Wiśniewska, anterior Manager Marketing și Comunicare al business unit-ului din CEE a fost numită Director Marketing și Comunicare. Din noul său rol, ea va conduce o echipă de profesioniști din întreaga divizie comercială, acoperind Cehia, Ungaria, România și Polonia. Anna Wiśniewska s-a alăturat companiei în 2011 și a devenit în scurt timp liderul echipei de marketing și comunicare, mai întâi în Polonia și mai târziu la nivel regional.  

Petra Machartová, în calitate de Manager Marketing Corporate, acoperă întreaga  divizie și colaborează îndeaprope cu celelalte echipe de marketing si comunicare pentru a crește notorietatea proiectelor și în același timp loialitatea față de brand. Principalele sale responsabilități sunt dezvoltarea de noi instrumente de marketing, sustinerea programelor integrate pentru clienții-cheie, precum și organizarea evenimentelor,crearea materialelor necesare vanzarii proiectelor și promovarea portofoliului Skanska CEE către clienții-cheie. Ea a venit în echipa Skanska Property Cehia în 2012, iar trei ani mai târziu a fost numită Coordonator Marketing și Comunicare. 

Aleksandra Markiewicz are de asemenea un nou rol - Manager Comunicare Corporate - și alături de echipa sa va stabili o strategie de comunicare internă și externă, consolidată, pentru întreaga divizie de dezvoltare comercială din CEE. Ea s-a alăturat Skanska în 2012, în calitate de Coordonator Marketing și Comunicare pentru proiectele din Wrocław, Katowice și Cracovia. Mai târziu, a ocupat diferite roluri în cadrul grupului Skanska, inclusiv ca parte a echipei de comunicare din Stockholm. Aleksandra a gestionat comunicarea externă pentru trei divizii de business din Polonia.

 În fine, ca parte a echipei de Marketing si Comunicare pentru Proiecte, Monica Bejan rămane responsabilă de inițiativele locale de marketing și comunicare, simultan suținând și activitățile de corporate marketing și comunicare interna.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO