1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Imobiliare

Skanska România a inaugurat Equilibrium 1, prima clădire a unui proiect office de 40.700 mp din Nordul Capitalei

Skanska România a inaugurat Equilibrium 1, prima clădire a proiectului de birouri Equilibrium din Floreasca-Barbu Văcărescu, în care a investit 37 milioane de euro. Complexul este cel de-al doilea proiect dezvoltat de companie în zona de Nord a capitalei, după Green Court Bucharest. În prezent, Equilibrium 1 a ajuns la un grad de ocupare de 61%.

16 dec, 2019 | ECONOMICA.net

„Proiectele office hibrid, care pot acomoda activități diverse, atrag tot mai mult interes. Equilibrium este un astfel de spațiu, care prin modularitate și facilități acoperă o paletă largă de nevoi. Credem că prin acest proiect cream premisele ca fiecare angajat să găsească acea armonie între viața personală și profesională”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.

Prima clădire a Equilibrium va avea o suprafață închiriabilă de 20.800 mp, 12 etaje şi 240 de locuri de parcare subterane şi supraterane și va fi finalizată în trimestrul II din 2019. În total, complexul va avea două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp.

Situată la intrarea în cel mai dezvoltat și activ hot-spot de business al orașului, clădirea Equilibrium 1 oferă acces la 3.500 mp pentru relaxare și lucru în aer liber, incluzând mobilier cu încărcare solară dotat cu prize electric și acoperire wireless.

„Skanska a transformat un teren scos din uz într-un proiect de birouri de cea mai înaltă clasă. Prin clădirea Equilibrium1 am reușit să redăm comunității un spațiu care nu îi mai aparținea nici funcțional, nici estetic”, a declarat Răzvan Enache, Project Manager al Skanska Property România.

„Agile working” este un nou mod de lucru, cu potențialul de a deveni un instrument transformațional pentru strategiile de îmbunătățire a costurilor, productivității şi sustenabilității. Acesta încorporează noţiunea de muncă flexibilă ca timp şi spaţiu, dar presupune totodată eliberarea de gândirea tradițională a programului de lucru de la 9 la 5 și înlocuirea acestuia cu un orar personalizat, pentru fiecare angajat în parte.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO