1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

News

Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România, îşi deschide porţile bucureştenilor

SkyTower, cea mai înaltă clădire din Romania, îşi deschide porţile pentru publicul larg timp de două luni în cadrul evenimentului SkyTower Open Doors.

08 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Special pentru vizitatori, întregul etaj 34 al clădirii a fost pregătit cu zone de relaxare şi jocuri, telescoape pentru observarea principalelor atracţii ale Bucureştiului, dar şi un spaţiu dedicat artei.

De mâine, 9 august şi până în luna septembrie, în fiecare zi de vineri, între 11.00 şi 18.00, bucureştenii pot urca gratuit la etajul 34 al imobilului. Nici corporatiştii din zonă nu au fost uitaţi. Angajaţii multinaţionalelor din zonă pot practiva fussball, tenis de masă sau se pot delecta cu jocuri pe consolă, în fiecare zi de joi, în intervalul orar 17-21.

Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, este cea mai înaltă clădire din România, având 37 de etaje. Construcţia a fost finalizată la finele anului trecut.

Banca ocupă şase etaje din SkyTower, de la doi la şapte, adică aproape 7.000 de metri pătraţi, precum şi altă clădire din imediata vecinătate, Floreasca Office, cu o suprafaţă închiriabilă de 16.000 de metri pătraţi.

SkyTower şi Floreasca Office reprezintă componenta de birouri a complexului Floreasca City, dezvoltat de compania Raiffeisen Evolution, şi care va mai cuprinde un centru comercial. 

CITEŞTE ŞI Când se deschide mallul Promenada de lângă cea mai înaltă clădire din România

Raiffeisen Property a cumpărat, în noiembrie 2011, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar, moment în care a fost anunţat că Raiffeisen Bank va ocupa o parte din spaţii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO