SkyTower și Ambasada Republicii Coreea au semnat prelungirea contractului de închiriere pentru sediul instituției

Ambasada Republicii Coreea în România a semnat prelungirea cu șapte ani a contractului de închiriere pentru sediul instituției, situat la etajul 33 al clădirii de birouri SkyTower, informează prin intermediul unui comunicat RPHI România, compania care deține și administrează SkyTower .
Ion Dobreanu - mar, 14 sept. 2021, 17:05
SkyTower și Ambasada Republicii Coreea au semnat prelungirea  contractului de închiriere pentru sediul instituției

Sediul Ambasadei acoperă un întreg etaj al clădirii, cu o suprafață de 1.157 m2 și priveliște panoramică asupra Bucureștiului.

„Extinderea contractului pentru o perioadă de șapte ani demonstrează angajamentul nostru față de un parteneriat pe termen lung, precum și satisfacția clientului nostru și salutăm decizia Ambasadei de a continua împreună. În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activității operaționale, ne bucurăm de rezultate excelente cu mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniți care se alătură portofoliului nostru de chiriași și vrem să le mulțumim tuturor pentru încredere”, a declarat Florentina Mitricoaia (foto), Leasing and Asset Manager RPHI România.

Alături de extinderea parteneriatului cu Ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni și alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafață totală de 1.160 m2. RPHI România urmărește să crească impactul și să continue să inspire comunitatea SkyTower prin investiții constante în inovație și proiecte care susțin strategia de creștere a companiei pe piața locală.

În 2021, SkyTower a obținut certificarea LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanță și certificarea COVID-Compliant. De asemena, în lista de facilități ale clădirii se numără acum și stațiile gratuite de încărcare pentru mașinile electrice ale chiriașilor. Mai mult, lobby-ul SkyTower este în prezent în curs de modernizare și renovare completă; prin reconvertirea spațiului dintre parter și etajul 1, este amenajat un centru de evenimente cu amfiteatru. Spațiul verde în aer liber este, de asemenea, în curs de reamenajare și va fi reproiectat sub forma unei grădini urbane dedicată comunității.

Despre SkyTower

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și singura clădire din România certificată până în prezent LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanța clădirii.
De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în domeniul învăţământului superior, relatează dpa....
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
 Ordinea mondială construită după 1945 este "în pragul distrugerii", a avertizat secretara generală a Amnesty International, ...
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat marţi că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în ...