1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

IT&C

Slovacul Miroslav Majoroš a fost numit CEO al Telekom România, începând de la 1 ianuarie 2016

Slovacul Miroslav Majoroš, în prezent CEO al Slovak Telekom, a fost numit la conducerea Telekom România începând de la 1 ianuarie 2016, a anunţat marţi operatorul. Nikolai Beckers, actualul CEO al companiei, îşi va continua cariera în afara grupului.

22 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Miroslav Majoroš (56 de ani) a mai ocupat poziţii de conducere la Slovak Television şi IBM Slovacia şi lucrează de 13 ani în cadrul grupului Telekom.

Începând din 2010, este preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO al Slovak Telekom.

La Telekom România, Majoroš vine cu mandatul de a extinde reţelele de fibră optică (FTTH - fiber to the home) şi 3G/4G, precum şi de a continua fuziunea juridică a operaţiunilor grupului în România.

"Mă bucur că Miroslav Majoroš se alătură operațiunilor noastre foarte importante din România, aducând o experiență de valoare de pe o piață cu provocări similare. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania către poziția de lider, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei", a declarat, în comunicat, Michael Tsamaz, președinte și CEO OTE Group și președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A.

După preluarea funcţiei de CEO al Telekom România, Miroslav Majoroš va rămâne Președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom.

Miroslav Majoroš este absolvent al Facultăţii de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava și a urmat programe educaționale de management la Harvard Business School și Stanford Graduate School of Business.

În perioada 1994-2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziția de director general, iar din 2000 până în 2002 a deținut această poziție atât pentru IBM Cehia, cât și pentru IBM Slovacia.

Din 2003 a fost președinte şi CEO al Slovak Telekom și membru al Consiliului de Administrație. În 2005 a devenit președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom. A fost membru al Consiliului de Administrație al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost președinte al Consilului de Administrație. Din 1 iulie 2010, a deținut poziția de președinte al Consiliului de Administrație și CEO Slovak Telekom.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO