1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

News

Smartphone-urile cu cele mai performante camere foto

Smartphone-urile nu au afectat doar segmentul telefoanelor clasice, modelele cu camere foarte performante se pregătesc să tragă pe linie moartă şi aparatele foto compacte. 

19 iul, 2014 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET vă prezintă smartphone-urile cu camere performante pe care trebuie să le aveţi în această vară pentru a imortaliza la o calitate cât mai bună momentele importante din vacanţă.

La un preţ mediu de 1.900 de lei regăsiţi LG G Flex, unul dintre telefoanele de top ale producătorului corean care vine cu o cameră de 13 megapixeli, o memorie internă de 32 de GB.

Un alt telefon cu o cameră foarte bună este Samsung Galaxy Note 3, smartphone pe care îl găsiţi în magazinele online la un preţ mediu de 2.100 de lei. Device-ul vine cu o cameră de 13 megapixeli cu funcţia de filmare în format 4K şi o memorie internă de 32 de GB.

Lumia 930 este un terminal cu Windows Phone, lansat recent şi pe piaţa din România şi reprezintă o alegere foarte bună atunci când doriţi să faceţi fotografii la o calitate foarte bună. Terminalul are un preţ mediu de 2.150 de lei şi vine cu o cameră de 20 de megapixeli şi o capacitate de stocare de 32 GB.

Samsung Galaxy S5, terminalul lansat în această primăvară în cadrul Mobile World Congress 2014, vine cu o cameră de 16 megapixeli şi funcţia de filmare 4K şi o memorie internă de 16 GB. Preţul mediu al acestui terminal în magazinele online este de 2.400 de lei.  

SONY Xperia Z2 este un alt smartphone ideal pentru vacanţă, dotat cu una dintre cele mai puternice camere foto, 20.7 megapixeli. Are o memorie internă de 16 GB şi îl puteţi achiziţiona la un preţ mediu de 2.600 de lei.

LG G3 este un alt terminal cu o cameră performantă de 13 megapixeli cu stabilizator laser. Vine cu o memroie de 16 GB şi poate fi achiziţionat la un preţ mediu de 2.600 de lei.

HTC One M8, lansat în această primăvară, vine cu o cameră de 4 ultrapixeli şi o memorie internă de 16 GB. Îl puteţi achiziţiona la un preţ de 2.700 de lei.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO