Smilo Holding, cortine antifoc pentru maximă siguranță. Vezi informații utile

Siguranța și protecția este absolut necesară atunci când vorbim despre o hală sau despre o industrie unde își desfășoară activitatea mulți angajați.
Ion Dobreanu - vin, 30 sept. 2022, 12:01
Smilo Holding, cortine antifoc pentru maximă siguranță. Vezi informații utile

Totodată, protecția împotriva incendiilor și a fumului reprezintă un aspect serios în rândul arhitecților, administratorilor de clădiri cât și proiectanților.

Asta pentru că în momentul de față vorbim despre un număr tot mai mare de dezastre provocate de incendii care nu doar că distrug clădiri ci uneori curmă și vieți omenești.

Având în vedere că nu toate clădirile au fost modernizate corespunzător, cererea de protecție a acestora este tot mai mare. Vorbim în special de hale, spații comerciale, clădiri cu angajați și așa mai departe.

Este important ca fiecare persoană de afaceri ce deține un astfel de spațiu să conștientizeze pericolul și să ia măsurile corespunzătoare cu privire la acest lucru. Iar aici nu vorbim doar despre instruirea angajaților și ce trebuie să facă în timpul unui eventual incendiu, ci și cum este protejat spațiul respectiv. Una dintre soluțiile industriale pe care le implementează angajatorii se referă la uși și cortine antifoc. Acestea ar trebui să fie nelipsite fiind soluții simple dar eficiente de limitare a propagării incendiilor. Există pe piață furnizori și distribuitori de astfel de produse ce devin parteneri de încredere care vin cu proiecte complexe pentru siguranța unui spațiu, fie el industrial sau de alt tip.

Smilo Holding, gamă complexă de produse antifoc, benefice oricărui spațiu

Smilo Holding oferă soluțiii complexe de protecție impotriva focului. Vine pe piață cu o gamă largă de uși antifoc batante, cortine rezistente la foc, uși antifoc culisante, tip rulou, secționale și așa mai departe.

Datorită calității premium, firma a devenit partener de încredere pentru multe industrii din România. Au prețuri accesibile, deține o echipă proprie de asistență tehnică și service, operează cu tehnologii de ultimă generație.

Astfel de produse sunt menite să protejeze împotriva incendiilor și a fumului. Cortinele antifoc sunt soluții industriale de compartimentare a incendiilor ce oferă o combinație de securitate și libertate de proiectare. Cert este că astfel de cortine se integrează perfect în orice tip de proiect sau plan arhitectural. Acestea respectă toate standardele specifice, fiind în concordanță cu standardele europene, fiind agrementate conform cu legislația românească.

Echipa de la Smilo Holding se ocupă de asemenea și de transport și montaj. Pentru fiecare proiect în parte oferă consiliere personalizată astfel încât fiecare client să poată alege în funcție de necesități și preferințe.

În aceeași măsură vorbim și despre ușile rezistente la foc care vin cu aceleași beneficii importante pentru orice spațiu.
Relațiile parteneriale sunt se pare temelia principiilor celor de la Smilo Holding. Echipa oferă de fiecare dată o atenție deosebită fiecărui client, construind astfel relații comerciale prospere și de încredere. Fiecare proiect este tratat cu maximă seriozitate și profesionalism.

Vorbim deci despre servicii complete, gamă largă de produse, prețuri accesibile și proiecte de o reală importanță în rândul industriilor de pe piață.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.

Contact:
[email protected]
+40-720-600.709
+40-720-600.715

Te-ar mai putea interesa și
Penurie de carburanți în Ungaria. Cozi la benzinării
Penurie de carburanți în Ungaria. Cozi la benzinării
O penurie de carburanți a creat cozi la benzinăriile din Ungaria, a transmis marţi gigantul ungar de energie MOL, în opinia căruia această situaţie este consecinţa plafonării preţurilor la......
Bugetul asigurărilor sociale va avea în 2023 venituri de peste 111,6 miliarde de lei
Bugetul asigurărilor sociale va avea în 2023 venituri de peste 111,6 miliarde de lei
Bugetul asigurărilor sociale de stat a fost construit pe venituri totale estimate la 111,701 miliarde de lei pentru anul ...
Uniunea Europeană promite să accelereze procesul de integrare a țărilor din Balcanii de Vest
Uniunea Europeană promite să accelereze procesul de integrare a țărilor din Balcanii de Vest
Uniunea Europeană şi-a luat angajamentul marţi să accelereze procesul de extindere a Balcanilor de Vest, la finalul unui ...
Samsung și LG își vor crește cu mai multe miliarde de dolari investițiile în Vietnam
Samsung și LG își vor crește cu mai multe miliarde de dolari investițiile în Vietnam
Giganţii sud-coreeni Samsung şi LG intenţionează să-şi majoreze cu miliarde de dolari investiţiile în Vietnam, au ...