Smilo Holding, cortine antifoc pentru maximă siguranță. Vezi informații utile

Siguranța și protecția este absolut necesară atunci când vorbim despre o hală sau despre o industrie unde își desfășoară activitatea mulți angajați.
Ion Dobreanu - vin, 30 sept. 2022, 12:01
Smilo Holding, cortine antifoc pentru maximă siguranță. Vezi informații utile

Totodată, protecția împotriva incendiilor și a fumului reprezintă un aspect serios în rândul arhitecților, administratorilor de clădiri cât și proiectanților.

Asta pentru că în momentul de față vorbim despre un număr tot mai mare de dezastre provocate de incendii care nu doar că distrug clădiri ci uneori curmă și vieți omenești.

Având în vedere că nu toate clădirile au fost modernizate corespunzător, cererea de protecție a acestora este tot mai mare. Vorbim în special de hale, spații comerciale, clădiri cu angajați și așa mai departe.

Este important ca fiecare persoană de afaceri ce deține un astfel de spațiu să conștientizeze pericolul și să ia măsurile corespunzătoare cu privire la acest lucru. Iar aici nu vorbim doar despre instruirea angajaților și ce trebuie să facă în timpul unui eventual incendiu, ci și cum este protejat spațiul respectiv. Una dintre soluțiile industriale pe care le implementează angajatorii se referă la uși și cortine antifoc. Acestea ar trebui să fie nelipsite fiind soluții simple dar eficiente de limitare a propagării incendiilor. Există pe piață furnizori și distribuitori de astfel de produse ce devin parteneri de încredere care vin cu proiecte complexe pentru siguranța unui spațiu, fie el industrial sau de alt tip.

Smilo Holding, gamă complexă de produse antifoc, benefice oricărui spațiu

Smilo Holding oferă soluțiii complexe de protecție impotriva focului. Vine pe piață cu o gamă largă de uși antifoc batante, cortine rezistente la foc, uși antifoc culisante, tip rulou, secționale și așa mai departe.

Datorită calității premium, firma a devenit partener de încredere pentru multe industrii din România. Au prețuri accesibile, deține o echipă proprie de asistență tehnică și service, operează cu tehnologii de ultimă generație.

Astfel de produse sunt menite să protejeze împotriva incendiilor și a fumului. Cortinele antifoc sunt soluții industriale de compartimentare a incendiilor ce oferă o combinație de securitate și libertate de proiectare. Cert este că astfel de cortine se integrează perfect în orice tip de proiect sau plan arhitectural. Acestea respectă toate standardele specifice, fiind în concordanță cu standardele europene, fiind agrementate conform cu legislația românească.

Echipa de la Smilo Holding se ocupă de asemenea și de transport și montaj. Pentru fiecare proiect în parte oferă consiliere personalizată astfel încât fiecare client să poată alege în funcție de necesități și preferințe.

În aceeași măsură vorbim și despre ușile rezistente la foc care vin cu aceleași beneficii importante pentru orice spațiu.
Relațiile parteneriale sunt se pare temelia principiilor celor de la Smilo Holding. Echipa oferă de fiecare dată o atenție deosebită fiecărui client, construind astfel relații comerciale prospere și de încredere. Fiecare proiect este tratat cu maximă seriozitate și profesionalism.

Vorbim deci despre servicii complete, gamă largă de produse, prețuri accesibile și proiecte de o reală importanță în rândul industriilor de pe piață.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.

Contact:
[email protected]
+40-720-600.709
+40-720-600.715

Te-ar mai putea interesa și
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Copraag Entrepreneur de către Ubitech Construcții
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Copraag Entrepreneur de către Ubitech Construcții
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Ubitech Construcții S.R.L. intenționează să preia Copraag Entrepreneur S.R.L., informează instituția prin intermediul unui comunicat......
Modificările climatice vor ține turiștii în camere. Zilele „bune” de petrecut afară scad, iar pierderile pentru economie pot fi uriașe
Modificările climatice vor ține turiștii în camere. Zilele „bune” de petrecut afară scad, iar pierderile pentru ...
Anul 2024 se anunță unul bun pentru destinațiile de vârf din sudul continentului, susținând economiile Spaniei, Portugaliei ...
Conglomeratul german BASF are un nou CEO
Conglomeratul german BASF are un nou CEO
La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 care s-a desfășurat astăzi, Markus Kamieth a fost numit preşedinte ...
Guvernul a aprobat astăzi cele două acte normative care permit plata în avans pe luna mai a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale
Guvernul a aprobat astăzi cele două acte normative care permit plata în avans pe luna mai a pensiilor și a altor drepturi ...
Executivul a aprobat, în şedinţa de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor şi a altor ...