1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Snapchat lansează o nouă pereche de ochelari de soare cu camere 3D care pot înregistra video

Snap a prezentat marți ultimul său set de ochelari inteligenti, care permit utilizatorilor să înregistreze videoclipuri și imagini în 3D și să le împărtășească cu prietenii.

17 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Snapchat, compania care deţine aplicația Snapchat, a spus că Spectacles 3 este disponibil în două culori, negru de carbon și o nuanță „minerală” de aur roz. O pereche de ochelari costă 380 de doari și, momentan, poate fi precomandate, urmând că în această toamnă să fie disponibili pe piaţă.

Ochelarii sunt fabricaţi din oțel inoxidabil, în loc de plastic ca la modelele anterioare.

Noile camere permit utilizatorilor să aplice filtre de realitate augmentată pe imagini și video, ceea ce înseamnă că efectele apar ca și cum ar fi în lumea reală. Noua cameră 3D le permite oamenilor să vadă o imagine sau un videoclip din unghiuri diferite.

Şi alte companii tehnologice pariază foarte mult pe realitatea augmentată. Zvonurile din presa internaţională arată că Apple lucrează la propriul set de ochelari inteligenti.

Cu toate acestea, ochelarii nu au avut un succes în rândul consumatorilor. Prima versiune a apărut în 2016 şi avea un preț de 130 de dolari. În ciuda pierderilor, Snap a continuat să lanseze noi modele.

A introdus o a doua versiune, rezistentă la apă, în 2018. Gama avea două modele, sub denumirile Veronica și Nio, la preţul de 200 de dolari bucata. Snapchat nu a raportat pierderi pe aceste modele, dar se pare că nu au avut vânzări prea mari.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO