1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Imobiliare

Societe Generale EBS a închiriat 10.500 mp în Campus 6.3, clădire dezvoltată de Skanska, în una dintre cele mai mari tranzacţii ale acestui an

Skanska a închiriat către Societe Generale European Business Services 10.500 de metri pătrați de spații de birouri și 57 de locuri de parcare în a treia clădire a proiectului Campus 6 din București. Campus 6.3, unde Societe Generale EBS va începe mutarea parțială a echipei în T4 2020, va fi certificat LEED Gold și WELL. Cu acest nou chiriaș, clădirea ajunge la un grad de ocupare de 91%.

28 noi, 2019 | ECONOMICA.net

„Campus 6 este un proiect al premierelor: certificarea WELL, pista de alergat, sistemul integrat Connected by Skanska. Încă din 2015, din faza de design, ne-am propus ca acest proiect să devină un spațiu destinat comunității tech, în care să aducem laolaltă oameni creativi, curioși și îndrăzneți. Uitându-ne la ceea ce am realizat până acum, considerăm îndeplinită această misiune. Suntem mândri să avem lângă noi Societe Generale EBS ca partener, completând comunitatea care modelează viitorul”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România.

Amplasat în zona de Centru-Vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 81.000 de metri pătrați. Întregul complex aduce plus-valoare comunității locale și include facilități care le oferă utilizatorilor o experiență extraordinară. Printre beneficiile oferite de Campus 6 se numără placemaking-ul de 7.500 de metri pătrați, care cuprinde zone de lucru și de interacțiune, destinate în principal chiriașilor, studenților, precum și locuitorilor din vecinătate. Toate acestea, într-un mediu inspirațional și vibrant, construit în jurul nevoilor reale ale utilizatorilor săi.

„Suntem bucuroși să anunțăm închirierea acestui nou spațiu în București, într-o zonă cu mult potențial. Acest pas a venit în mod natural, ținând cont că de-a lungul anilor am devenit un partener de încredere al grupului și am început să gestionăm în întregime din ce în ce mai multe proiecte, lucru care ne-a făcut să ne extindem și mai mult echipa. Alegerea acestui spațiu este rezultatul unei analize complexe, un mix între așteptările angajaților noștri și cerințele noastre legate de sustenabilitate pe care le avem în relația cu toți partenerii și furnizorii noștri. Suntem siguri că acest nou spațiu ne va aduce și mai aproape de viitorii noștri colegi și va oferi tuturor angajaților mediul de care au nevoie pentru a se dezvolta în continuare în SG EBS”, a spus Matthieu Pasquier, CEO SG EBS.

Campus 6.2 și 6.3 sunt primele clădiri de birouri din România pre-certificate WELL la nivel Silver, respectând caracteristici axate pe îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, prin atributele mediului construit.

Suedezii de la Skanska își desfășoară operațiunile în construcții și inginerie civilă în Polonia, Cehia, Slovacia și Marea Britanie. Skanska dezvoltă proprietăți comerciale pe anumite piețe locale din Polonia, Cehia, România și Ungaria și proiecte rezidențiale în Praga și Varșovia. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO