1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Imobiliare

Societe Generale European Business Services a ajuns la 19.500 mp ocupaţi în West Gate

Societe Generale European Business Services şi-a majorat la 19.500 mp suprafaţa ocupată în birourile West Gate din vestul Capitalei, după o nouă extindere de 2.600 mp care a intrat în vigoare din luna mai.

14 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

„Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România și astfel ne extindem birourile din West Gate cu încă 2.600 mp. În prezent, în birourile noastre lucrează în jur de 2.000 angajați, iar extinderea ne va permite să creștem numărul pe viitor. Calitatea serviciilor oferite și buna colaborare, în ceea ce privește nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la consolidarea pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, spune Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Compania franceză, parte a grupului Societe Generale, ca şi BRD, a închiriat iniţial, în 2012, 2.600 mp, iar în ultimii şapte ani suprafața închiriată a crescut de peste şapte ori, totalizând în prezent 19.500 mp.

Potrivit lui Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property, dezvoltatorul şi proprietarul West Gate gradul de ocupare al parcului de birouri e de 100%.

În prezent, West Gate care găzduieşte peste 10.000 de angajaţi şi studenţi, deţine şi o unitate de cazare de patru stele, trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spații de relaxare exterioare pe iarbă și o piscină exterioară dotată cu pistă de alergare și rollerblading.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri de birouri clasa A de 75.000 mp suprafaţă închiriabilă, cel mai mare campus privat studențesc din România – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere) şi dispune de 15.000 mp spații verzi.

Printre companiile care au sediul în West Gate, alături de SG EBS, se numără Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank, Carestream Health, Carestream Dental și Medicover.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO