Sodexo se relochează în Iride Business Park, unde a închiriat 3.100 mp

Compania de servicii Sodexo a închiriat 3.100 mp în Iride Business Park, clădire de birouri deținută de austriecii de la Immofinanz. Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri Iride nineteen unde Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank.
Răzvan Zamfir - mar, 13 aug. 2019, 03:46
Sodexo se relochează în Iride Business Park, unde a închiriat 3.100 mp

„Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul   schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a spus Fulga Dinu, Country Manager Operations România, Immofinanz.

Mutarea în noul spaţiu care va găzdui cei 275 de angajaţi ai Sodexo se va face treptat începând cu luna ianurie a anului viitor.

„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Spaţiul de birouri este proiectat în concordanţă cu conceptul open space pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor angajaţilor şi a facilita o mai buna conectare şi comunicare între departamentele companiei, facând accesibile facilităţi precum săli de întâlnire, spaţii de relaxare şi jocuri.

Immofinanz are un portofoliu de 800 de milioane de euro în România, format din nouă clădiri de birouri de 315 milioane de euro și șase proprietăți de retail, cu o valoare de 310 milioane de euro, restul reprezentând terenurile deținute de companie.

Te-ar mai putea interesa și
AURSF şi AVAC cer majorarea la 2 milioane lei a plafonului de despăgubire a victimelor accidentelor rutiere
AURSF şi AVAC cer majorarea la 2 milioane lei a plafonului de despăgubire a victimelor accidentelor rutiere
Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) şi Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie (AVAC) solicită majorarea, la 2 milioane de lei, a plafonului de despăgubire a......
Fermierii americani au început să cultive cafea, din cauza schimbărilor climatice
Fermierii americani au început să cultive cafea, din cauza schimbărilor climatice
Fermierul David Armstrong tocmai a terminat de plantat ceea ce ar urma să fie cea mai interesantă plantă pe care familia ...
A fost instalată în larg platforma de producție a gazelor Ana, prima platformă construită și instalată în Marea Neagră românească în ultimii 30 de ani (VIDEO)
A fost instalată în larg platforma de producție a gazelor Ana, prima platformă construită și instalată în Marea Neagră ...
Black Sea Oil & Gas SA împreună cu partenerii săi de concesiune, Petro Ventures Resources SRL şi Gas Plus Dacia SRL, ...
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 22.09.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 22.09.2021
Euro începe ziua aproape de maximul istoric în faţa leului.