1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

Sodexo se relochează în Iride Business Park, unde a închiriat 3.100 mp

Compania de servicii Sodexo a închiriat 3.100 mp în Iride Business Park, clădire de birouri deținută de austriecii de la Immofinanz. Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri Iride nineteen unde Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank.

13 aug, 2019 | | ECONOMICA.net

„Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul   schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a spus Fulga Dinu, Country Manager Operations România, Immofinanz.

Mutarea în noul spaţiu care va găzdui cei 275 de angajaţi ai Sodexo se va face treptat începând cu luna ianurie a anului viitor.

„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Spaţiul de birouri este proiectat în concordanţă cu conceptul open space pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor angajaţilor şi a facilita o mai buna conectare şi comunicare între departamentele companiei, facând accesibile facilităţi precum săli de întâlnire, spaţii de relaxare şi jocuri.

Immofinanz are un portofoliu de 800 de milioane de euro în România, format din nouă clădiri de birouri de 315 milioane de euro și șase proprietăți de retail, cu o valoare de 310 milioane de euro, restul reprezentând terenurile deținute de companie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO