1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Extern

Sondaj: Peste două treimi dintre americani se pregătesc pentru o posibilă recesiune

Peste două treimi dintre americani se pregătesc pentru o posibilă recesiune, potrivit unui sondaj realizat de firma de sondaje YouGov în numele site-ului pentru finanţe personale Bankrate.com, transmite MarketWatch citat de News.ro.

21 oct, 2019 | News.ro

Circa 69% dintre participanţii la sondaj au spus că iau măsuri pentru a-şi proteja finanţele înaintea unei posibile încetiniri a economiei, dintre care 44% au afirmat că vor cheltui mai puţini bani. Aproximativ 10%, între care şi absolvenţi de colegiu, caută locuri de muncă mai stabile.

YouGov a intervievat 2.605 de adulţi, în perioada 27-29 septembrie. De atunci, un indicator economic cheie pentru piaţa obligaţiunilor, aşa-numita curbă de randament, a trecut de la un nivel mai pesimist la unul mai optimist.

Rezerva Federală din New York anticipează că economia americană va creşte în acest trimestru cu un ritm anualizat de 1,3% peste inflaţie. Dar informaţile geopolitice, inclusiv Brexitul şi conflictul comercial dintre SUA şi alte ţări, au continuat să înrăutăţească perspectivele. Citeşte mai departe pe News.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO