Sony lansează Play Station 4 pe piaţa românească

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 RON.
Economica.net - lun, 25 nov. 2013, 11:30
Sony lansează Play Station 4 pe piaţa românească

În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone™: Shadow Fall, la prețul de 1999 RON.

“Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi și ne bucură faptul că putem lansa pe piață noua generație de console, însoțită de o gamă completă de periferice, jocuri și aplicații.”, a declarat Steve Foster, director de vânzări și marketing al SCEE pe regiunea de est și sud-est a Europei.

Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK®4, stație de încărcare pentru aceasta, dar și un suport vertical pentru consola PS4.

Noile caracteristici ale DUALSHOCK®4 oferă o experiență de gaming mai captivantă faţă de generaţia anterioară: mulțumită noilor senzori de mișcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină și a noilor specificații hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 269 RON.

PlayStation®4 va beneficia de o gamă variată de jocuri disponibilă încă din momentul lansării. Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone™: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei.

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare  vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny™, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty®: Ghosts și Skylanders Swap Force™, de la Activision, Diablo® III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY® XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ și Watch_Dogs™, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO®Marvel™ Super Heroes şi Mad Max ™ al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Mai mult, jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...