1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Sorin Constantinescu, numit consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc

Sorin Constantinescu, unul dintre cei mai apreciaţi experţi din industria de gambling, a fost numit consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc. El activează în acest domeniu de aproximativ 30 de ani, având o vastă experienţă din postura de antreprenor, manager şi lider de asociaţie, scrie GNTTIPS.ro.

23 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Printre planurile pe termen scurt se afla si cel de a transforma si moderniza Loteria Romana, fapt care ar duce la colectarea mai multor bani la bugetul de stat:

” Sunt multe proiecte de implementat, dar pe parcurs si daca exista vointa politica, putem sa facem multe lucruri bune si sa imbunatatim ceea ce exista la ora actuala. Putem aduce mai multi bani la bugetul de stat, asa cum am spus mereu, Loteria Romana poate aduce peste 100 de milioane de euro in 9 luni” declara Sorin Constantinescu pentru cazino365.ro la scurt timp dupa numirea sa in functia de consiler la Guvernului Romaniei.

Totodata, Sorin Constantinescu mai detine specializari si in combaterea spalarii banilor, a fraudelor de acest tip si in prevenirea dependentei jocurilor de noroc. A fost implicat direct in scrierea legii in vigoare, ce a reglementat piata jocurilor din Romania si a facut-o mult mai sigura pentru jucatori, scriee scrie GNTTIPS.ro. Totodata, prin modificarile legislative s-au atras sume impresionante la bugetul de stat.

Noul consilier guvernamental a absolvit Instititutul Politehnic din Timisoara, a obtinut o licenta in economie la Universitatea Romano-Americana, facultatea de Economia Turismului Intern si International, iar in 2016 a obtinut Diploma de Master “Investigarea Fraudelor” la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.

De asemenea, specializarea lui Sorin Constantinescu a continuat la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, iar in 2013 a finalizat doctoratul in Ordine Publica si Siguranta Nationala, in domeniul combaterii criminalitatii economico-financiare in jocurile de noroc.

In paralel, intre 2011 si 2012 a efectuat si cursuri la Colegiul National de Afaceri Interne.

Sorin Constantinescu a mai fost participant / speaker la diverse cursuri si workshop-uri in Las Vegas pe teme precum identificarea trisorilor in cazinouri, psihologia jucatorului si detectarea dependentei de jocuri de noroc. Citeşte mai departe pe GNTTIPS.ro.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO