1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

News

Sorin Grindeanu, mesaj pentru protestatarii împotriva OUG 13: Au făcut bine!

Premierul demis Sorin Grindeanu întrebat ce le transmite la finalul mandatului său oamenilor care au contestat OUG 13/2017 prin proteste de amploare la începutul anului, acesta a răspuns: ”Au făcut bine! Altă întrebare”.

28 iun, 2017 | Agerpres

"Au făcut bine! Altă întrebare!", a răspuns Sorin Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilanţului de final de mandat, întrebat ce le transmite celor care au protestat în iarnă împotriva Ordonanţei de urgenţă 13/2017

De asemenea, premierul demis a precizat că OUG 13/2017 este "un minus" al mandatului său.

"Este o discuţie pe care nu pot să o restrâng la un singur răspuns. În această perioadă au venit şi anumite decizii ale CCR, care, într-o anumită formă, spun anumite lucruri care erau contestate. Să dau un exemplu: CCR a dat între timp o decizie prin care se spune că trebuie să existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie să existe prag. În mod cert, modul în care a apărut Ordonanţa 13, toată acea desfăşurare, aş trece-o la minusuri", a spus Grindeanu.

Totodată, Grindeanu a fost solicitat să răspundă unde ar încadra OUG 14/2017.

"Haideţi să le privim împreună. Mi-e greu să le separ", a răspuns Grindeanu, afirmând că va aduce clarităţi legate de controversata ordonanţă "la vară".

"La vară ştiu că nu aveţi foarte multe subiecte, e aşa o linişte... O sa le spun", a adăugat Sorin Grindeanu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO