1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

News

Sorina Pintea: Va fi întocmită o procedură de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că va fi întocmită o procedură de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării.

15 mai, 2018 | Agerpres

Ea a participat marţi la cursul de perfecţionare cu tema: 'Noutăţi în domeniul salarizării şi acordarea sporurilor în sistemul sanitar. Aprobarea şi modificarea structurilor unităţilor sanitare', eveniment la care au luat parte peste 175 de manageri de spital şi directori de resurse umane şi salarizare din unităţile sanitare din ţară.

Cu această ocazie, ministrul Sănătăţii a prezentat reglementările din domeniul salarizării în sistemul de sănătate.

'După intrarea în vigoare a reglementărilor ce fac obiectul unei ordonanţe de urgenţă care va fi supusă aprobării în şedinţa de Guvern de mâine, se creează cadrul legal necesar, pentru ca niciun angajat din sistemul sanitar să nu obţină venituri sub nivelul celor aferente lunii februarie 2018. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, managerii unităţilor sanitare trebuie să aplice în litera legii toate aceste prevederi. Va fi întocmită o procedură de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării', a declarat Sorina Pintea, potrivit unui comunicat al MS.

Timp de două ore, Sorina Pintea a răspuns întrebărilor celor prezenţi la eveniment, clarificând inclusiv situaţiile particulare puse în discuţie de către managerii unităţilor sanitare, arată MS.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO