1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Imobiliare

Spațiul de birouri flexibil Hotspot Workhub a primit certificarea BREEAM Excellent

REC Partners a deschis, ca proiect pilot, Hotspot Workhub, spațiu de birouri din București dedicat soluțiilor de muncă flexibilă, care a obținut recent certificarea BREEAM Excellent pentru sustenabilitate în procesul de fit-out (amenajarea spațiului interior). 

03 dec, 2020 | ECONOMICA.net

“Implementarea normelor de dezvoltare sustenabilă a devenit deja o practică generalizată în domeniul imobiliar. Începând cu 2009, când prima clădire de birouri ”verde” a spart gheața către dezvoltarea durabilă în România, sustenabilitatea reprezintă un factor strategic esențial în dezvoltarea și administrarea tuturor tipurilor de proprietăți – de la clădiri de birouri, la spații comerciale, industriale, proiecte mixte, fabrici și clădiri publice. Mai departe, standardele de sustenabilitate au depășit spațiul exterior și zonele comune, oferind proprietarilor și utilizatorilor clădirii o nouă perspectivă asupra mediului de lucru. Hotspot Workhub se numără printre primele spații de tip flex-work care au implementat normele de sustenabilitate în procesul de fit-out, împletind astfel flexibilitatea și performanța muncii cu cea a spațiului interior”, a declarat Răzvan Nica, Managing Director BuildGreen.    

Hotspot Workhub, de 2.000 mp, este cel mai nou si mai flexibil spatiu de birouri din Bucuresti, cu toate serviciile si facilităîile specifice unui workhub, la nivel premium și se află la etajul 1 al clădirii The Mark.

"Fiind o companie germană cu 15 ani de experiență pe piața românească, ne-am bucurat să primim în rândurile membrilor noștri echipele Camerei de comerț Romano-Germane și ale companiilor  multinaționale care apreciază calitatea și eficiența. Prima noastră grijă a fost să configurăm spațiul în așa fel încât membrii să poată veni într-un loc sigur și confortabil, și iată ca am reușit să fim și primii din România care au primit certificarea BREEAM Excellent pentru fit-out", spune Tudor Popp, fondatorul Hotspot Workhub, proiectul pilot al REC Partners.

Echipa REC include experți în consultanță, planificare și management de proiect,fiind implicați în proiecte majore de construcție, renovare și fit-out în toată Europa.

BuildGreen a asistat clientul de la bun început, oferind consultanță și servicii de evaluare în linie cu cerințele BREEAM, sfaturi pentru proiectare și achiziții durabile, precum și pentru definirea strategiei BREEAM, performanță energetică, optimizarea sistemului de apă și ventilație naturală, materiale, managementul deșeurilor etc.

Cu o istorie de 10 ani în domeniul dezvoltării sustenabile, BuildGreen este auditorul care a gestionat certificarea primei cădiri verzi din România. Compania activează în peste 17 țări din Europa Centrală și de Est și a fost implicată, per total, în certificarea a peste 200 proiecte imobiliare, cu o suprafață cumulată de peste 5 milioane m.p. și o investiție totală de €8 miliarde. Răzvan Nica, fondatorul și directorul general al companiei, este primul auditor BREEAM International Quality Auditor din afara Marii Britanii, poziție din care supervizează procese de certificare de pe întregul mapamond.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO