SSIF Broker intră pe piaţa de intermediere de credite

Societatea de servicii de investiţii financiare /SSIF/ Broker SA, brokeri independent din piaţa de capital şi singurul listat la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat lansarea serviciului de intermediere de credite, după ce compania a intrat în această lună şi pe piaţa de brokeraj de asigurări.
Economica.net - lun, 29 feb. 2016, 12:29
SSIF Broker intră pe piaţa de intermediere de credite

SSIF Broker va oferi servicii de consiliere privind înţelegerea produselor bancare, cât şi servicii privind valoarea maximă a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relaţia între client şi bancă, la nivel de documentaţie, şi îl va consilia pe client pe parcursul întregului proces.

‘Continuăm lansarea de servicii şi proiecte care să completeze activitatea SSIF Broker şi să confirme planurile de extindere şi dezvoltare pe care ni le-am asumat’, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

SSIF Broker va încheia acorduri de colaborare cu toate băncile din România, oferind astfel clienţilor acces la toate produsele existente în piaţa de creditare.

SSIF Broker SA, cu sediul la Cluj-Napoca, este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, şi al SIBEX-Sibiu Stock Exchange, acţionar la Depozitarul Central S.A. Bucureşti, Casa Română de Compensaţie, Casa de Compensaţie Bucureşti, Fondul de Compensare al Investitorilor şi are în prezent mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice. Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 18,47% din capitalul social.

Societatea de brokeraj are în prezent agenţii în Bucureşti, Braşov, Timişoara, Iaşi şi Suceava.

În România nu există la acest moment un broker universal, care să ofere o gamă extinsă de servicii de intermediere pentru produse financiare. Mai mult, conform daterlor oficiale, în România sunt înregistraţi numai 25 de consilieri financiari.

Te-ar mai putea interesa și
Coronavirus: Marea Britanie şi-a îndeplinit obiectivul de a vaccina persoanele peste 50 de ani
Coronavirus: Marea Britanie şi-a îndeplinit obiectivul de a vaccina persoanele peste 50 de ani
Marea Britanie şi-a atins luni obiectivul de a oferi, până la jumătatea lui aprilie, cel puţin o primă doză de vaccin împotriva coronavirusului persoanelor în vârstă de peste 50 de ani, un......
MApN pregăteşte cele 20 de centre mobile de vaccinare anti-COVID
MApN pregăteşte cele 20 de centre mobile de vaccinare anti-COVID
Ministerul Apărării Naţionale a informat, marţi, că medicii, asistenţii medicali şi registratorii din centrele de ...
Industria Germaniei previzionează perspective mai bune în 2021, în urma creşterii exporturilor
Industria Germaniei previzionează perspective mai bune în 2021, în urma creşterii exporturilor
Industria germană ar urma să se situeze într-o poziţie mult mai bună în 2021 decât în 2020, a estimat Asociaţia ...
Noi ajutoare pentru IMM: programe de garantare de 18 miliarde de lei în 2021. A început înscrierea finanţatorilor în programul IMM Factor
Noi ajutoare pentru IMM: programe de garantare de 18 miliarde de lei în 2021. A început înscrierea finanţatorilor în ...
FNGCIMM invită instituțiile de credit, instituțiile financiare nebancare, precum și sucursalele acestora din străinătate ...