1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

News

Stadia, serviciul de streaming pentru jocuri al Google va fi lansat pe 19 noiembrie

Stadia, serviciul de streaming pentru jocuri al Google va fi lansat pe 19 noiembrie la prețul de 130 de dolari.

16 oct, 2019 | ECONOMICA.net

La doar o zi după ce Microsoft a anunțat că începe testarea propriul serviciu de streaming pentru gaming, xCloud, șeful diviziei de hardware a Google, Rick Osterloh, a anunțat în cadrul evenimentului "Made by Google" că Stadia va fi lansat oficial pe 19 noiembrie.

Stadia Founder's Edition, pentru 129,99 dolari. Pachetul include un Chromecast Ultra pentru streaming-ul propriu-zis, un controller albastru cu negru ediție limitată și două abonamente gratuite pentru trei luni.

Pachetul Founder's Edition va oferi acces la jocuri cu rezoluție 4K, suport HDR, 60 de cadre pe secundă și sunet 5.1. Printre jocurile disponibile în momentul lansării se numără Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Destiny 2 și Wolfenstein: Youngblood. După cele trei luni gratuite, o lună de abonament va costa 9,99 dolari.

Google, care pare să fie cel puțin cu un pas în fața Microsoft în acest moment, își va lansa serviciul în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda.

Numărul destul de mari de țări în care Stadia va fi disponibil încă din prima zi, poate sugera faptul că nu va trece mult până când acesta va fi lansat și în alte țări, inclusiv România.

tadia permite jucătorilor să ruleze jocuri în loc să cumpere o copie fizică sau să descarce un fișier masiv pentru o consolă de jocuri. Este conceput pentru a lucra pe o gamă largă de hardware cum ar fi PC-uri, telefoane și stick-uri de streaming TV, astfel încât jucătorii nu trebuie să cumpere dispozitive suplimentare. De aici și numele de "Netflix pentru jocuri video". Pentru început, Stadia va funcționa pe Chromecast împreună cu propriul controler de jocuri video wireless de la Google.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO