1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

News

Staffbase şi Exploratist lansează Staffbase Now, aplicaţie de comunicare cu angajaţii

Staffbase, cea mai populară aplicaţie pentru comunicare internă din lume, alături de Exploratist, profesionişti locali în employee experience, lansează Staffbase Now, un canal de dialog şi feedback cu angajaţii, dedicat organizaţiilor nevoite să se adapteze rapid la condiţiile muncii la distanţă.

25 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

"În contextul epidemiologic actual, Staffbase şi Exploratist asigură implementarea gratuită a Staffbase Now până pe 30 iunie. Durata implementării este de 24 ore, iar platforma devine disponibilă angajaţilor companiei în 3 zile. Staffbase Now este forma de bază a Staffbase, care poate fi implementată foarte rapid şi funcţionează ca platformă pentru comunicarea internă de criză, pentru contexte precum cel actual, în care informaţiile trebuie să fie credibile şi disponibile tuturor într-un timp scurt. Astfel, în 3 zile, angajaţii au acces la un canal de comunicare integrat, unde se informează şi pot adresa întrebări", se menţionează în comunicat.

"Numărul de cititori ai conţinutului din cadrul aplicaţiilor personalizate Staffbase a crescut cu 74% odată cu începutul crizei de sănătate globală, în timp ce numărul de utilizatori noi a crescut de la 100 pe săptămâna la 100 pe oră. Este o dovadă a faptului că, în special în vremuri tulburi, comunicarea este ceea ce ţine oamenii uniţi în cadrul companiilor", a declarat Silviu Petran, managing partner Exploratist.

Staffbase Now permite transmiterea de informaţii şi ştiri din surse sigure, răspunsuri pentru eventualele întrebări ale angajaţilor, propagarea rapidă a informaţiilor din organizaţie şi managementul situaţiilor de criză. Aplicaţia centralizează protocoalele şi asigură informare în timp real, ţine la curent angajaţii prin notificări şi canale de feedback şi integrează conţinutul deja existent pe alte canale de comunicare.

După 15 zile de la implementare, aplicaţia Staffbase Now branduită cu identitatea vizuală a organizaţiei devine disponibilă în App Stores. Din aplicaţie se pot trimite push notifications către întreaga organizaţie sau către echipe regionale, pentru maximizarea relevanţei şi interacţiunii, precum şi optimizarea comunicării interne.

Staffbase Now este o soluţie de comunicare digitalizată pe care o pot utiliza companiile aflate în prezent în situaţia de a lucra de acasă sau chiar de a accesa şomajul tehnic pentru angajaţi.

Tranziţia către aplicaţia completă Employee App, soluţia dezvoltată de Staffbase pentru employee experience şi folosită de mii de companii din lume, se poate realiza foarte simplu, odată ce angajaţii sunt deja obişnuiţi cu un canal digitalizat de comunicare internă prin Staffbase Now.

Exploratist- brand & employee experience agency este reprezentatul oficial Staffbase în România şi singurul partener din Europa de Sud-Est care oferă consultanţă pe strategie, design şi implementare, atat pentru comunicare internă, cât şi pe managementul schimbării şi securizarea angajaţilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO