1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Staples, cel mai mare furnizor de articole de papetărie din lume, intră pe piața din România

Compania americană de birotică și papetărie Staples, cel mai mare furnizor de articole de papetărie din lume şi al treilea retailer online la nivel mondial, intră pe piaţa din România, unde a încheiat un parteneriat exclusiv cu firma Dacris.

09 iun, 2015 | ECONOMICA.net

"Piața este într-o continuă evoluție, ca rezultat al progresului tehnologic, și este datoria noastră să mergem în această direcție, pentru a le oferi clienților noștri nu doar produse de birou, ci soluții complet personalizate și adaptate din punct de vedere tehnologic", a spus, într-un comunicat, Dan Fați, fondatorul Dacris.

Piața globală de papetărie a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani, odată cu lărgirea portofoliului și a liniilor de produse oferite. Companiile din domeniu nu mai oferă în prezent exclusiv articole de birotică și papetărie, ci pun la dispoziție toate articolele necesare într-un birou: echipamente și consumabile IT, produse de protocol și curățenie, produse promoționale, echipamente de protecție, piese de mobilier, alături de consultanță personalizată pentru clienți.

Grupul Dacris a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creștere cu 13% față de anul precedent, iar pentru 2015, estimează o cifră de 20 de milioane de euro. Dacris are în prezent peste 6.000 de clienți, iar numărul acestora este în creștere.

Dacris are în prezent peste 6.000 de clienți, iar numărul acestora este în creștere.

Staples este compania numărul 1 în lume de produse de birou și unul dintre cei mai mari retaileri online. În prezent are reprezentanțe în 26 de țări din lume din America de Nord și de Sud, Europa, Asia, Australia și Noua Zeelandă cu 180.000 angajaţi.

În primul trimestru din 2015, gigantul american a avut vânzări de 5,26 miliarde de dolari în scădere cu 6,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2014. Profitul net a fost în scădere, de la 96 milioane de dolari în primul trimestru din 2014 la 59 de milioane de dolari.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO