1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Imobiliare

Cunoscutul Ştefan Mandachi intră pe piaţa rezidenţială din Suceava, Iaşi şi Cluj, unde va construi 400 de vile

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, va investi 25 de milioane de euro pentru dezvoltarea a 400 de vile în județele Suceava, Iași și Cluj. 

17 sep, 2020 | | ECONOMICA.net

Planul companiei dezvoltatoare, Mandachi Industry S.R.L., este de a construi 400 de case cu suprafețe utile cuprinse între 119 și 290 mp, cu un preț de pornire de la 84.500 de euro, pentru care deţine 25 de hectare în Suceava, unde a început deja construcţia a câtorva vile.

„În Cluj și Iași ne omoară birocrația, am întrat în mâinile consilierilor și cine știe când vom ieși. Oricum, intenționăm să gasim parteneri care ar trebui să vină cu bani și cu terenul necesar pentru construcție, dar deocamdată vom pune noi banii, iar la final tragem linie și vedem cât a contribuit fiecare”, spune Ștefan Mandachi.

Citește și: Începe procesul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

De altfel, toate ansamblurile rezidențiale ale omului de afaceri sucevean vor face parte dintr-o franciză imobiliară, Holywood Villas, ce se va lansa în luna septembrie.

Construcţiile vor fi de tip vilă, case cu parter şi etaj, sub antrepriza Mandachi Industry S.R.L., companie cu o cifră de afaceri de 30,4 milioane de lei și un profit de 5,1 milioane de lei în 2019.

Citește și: Mark Notton, Samsung Europe: Piaţa telefoanelor din România este robustă şi pare să crească destul de mult

Banii pentru dezvoltarea caselor care vor alcătui proiectele rezidențiale provin din surse proprii şi finanţări bancare.

Omul de afaceri Stefan Mandachi este fondatorul lanţului de restaurante Spartan, cea mai mare reţea de restaurante cu specific grecesc din România (56 de restaurante). Suceveanul a devenit celebru după ce a inițiat protestul "Romania vrea autostrazi" și a construit primul metru de autostradă din Moldova.

Metrul simbolic de autostradă a fost construit de omul de afaceri cu bani proprii, in localitatea Cumpărătura din județul Suceava.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO