1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

News

Steriu (UNPR): Repornirea economiei după criză este cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm

Repornirea economiei româneşti după criza economică este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă ţara, a declarat  vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, deputatul Valeriu Steriu.

14 sep, 2013 | Agerpres

''Avem nevoie de unitate pentru a folosi fondurile europene, în a limpezi şi a debirocratiza administraţia, pe toate căile, astfel încât aceste fonduri să ducă la dezvoltarea ţării. Acest lucru îl spun uitându-mă în agricultură, unde au intrat mulţi bani, dar, din păcate, randamentul, productivitatea nu sunt încă vizibil ridicate'', a spus Steriu.

El a subliniat nevoia de unitate care se resimte în toate domeniile, de la infrastructura care aduce investiţii, la viziunea economică pe termen mediu.

În context, Steriu a afirmat că UNPR are specialişti cu expertiză în domenii de importanţă majoră - mediu, învăţământ şi în sfera de protecţie socială.

''Chiar dacă suntem un partid relativ mic şi tânăr (...), calitatea specialiştilor noştri ne dă încrederea că vom putea contribui, alături de colegii din USL, la o viziune, cel puţin pe termen mediu, pentru ca România, în următorul exerciţiu bugetar al UE (2014-2020) să folosească într-un mod mult mai pragmatic şi mai eficient banii alocaţi de comunitatea europeană, alături de care vor fi puşi, bineînţeles, bani din bugetul naţional'', a explicat Steriu.

Liderii Uniunii Naţionale pentru Progresul României din zona de vest a ţării s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul celei de-a cincea reuniune regională. La eveniment au fost prezenţi preşedintele partidului, vicepremierul Gabriel Oprea, vicepreşedintele Valeriu Steriu, preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, deputatul Ion Tabugan, preşedintele filialei Caraş-Severin şi Mugur Mihăescu, preşedintele organizaţiei UNPR sector V.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO