Stocul de locuinţe noi din Sectorul 1 creşte cu 276 de unităţi, livrate în cartierul Greenfield Băneasa

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat in luna septembrie lucrarile de constructie pentru 276 de apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere in cartierul rezidential Greenfield Baneasa. Cu o valoare estimata la 23,6 milioane euro (plus TVA), apartamentele sunt dispuse in 12 blocuri cu regim redus de inaltime (4 si 5 etaje) si fac parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului – Ansamblul Platanilor. Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Baneasa ajungand astfel la un total de peste 2.300 de locuinte livrate si o comunitate cu peste 4.500 de locuitori.
Economica.net - joi, 04 oct. 2018, 11:58
Stocul de locuinţe noi din Sectorul 1 creşte cu 276 de unităţi, livrate în cartierul Greenfield Băneasa

Cartierul Greenfield Baneasa isi mentine pozitionarea de cel mai mare proiect rezidential din sectorul 1 al Bucurestiului, stocul de apartamente livrate luna aceasta reprezentand circa 30% din totalul locuintelor finalizate in zona de Nord a capitalei in 2018. In acelasi timp, pe o piata imobiliara activa, Greenfield isi confirma atractivitatea prin pozitionarea unica, in sectorul 1, la liziera padurilor Baneasa si Tunari, un element extrem de important pentru familiile tinere, cu sau fara copii, care beneficiaza de cadrul natural oferit de padure in imediata vecinatate a locuintei”, a declarat Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Cea de-a treia faza de dezvoltare din cadrul Greenfield Baneasa, inceputa in anul 2016 si avand ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafata de 6.000 mp impartita in zone verzi, locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere. Acesta se alatura vecinatatii impadurite pentru a oferi rezidentilor un cadru natural unic in care acestia se pot relaxa si petrece timpul liber.

Noile locuinte beneficiaza de proximitatea celor peste 900 ha de padure care inconjoara ansamblul si care actioneaza ca un filtru natural, astfel incat aici se intalnesc valori scazute de emisii poluante. Proximitatea padurii si aerul curat fac din aceasta zona unul dintre locurile preferate pentru amatorii de alergare, jogging sau mersul cu bicicleta, atat in cadru organizat cat si individual, pe cont propriu.

Toate apartamentele livrate in aceasta faza beneficiaza de centrala termica moderna, de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate. Preturile pornesc de la 65.000 euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64 mp), 77.900 euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) si de la 105.000 euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp).

Stilul modern si luminos al apartamentelor este intregit de solutiile tehnice menite sa transforme locuintele intr-un camin confortabil si sigur. Designul are la baza maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate, dar si un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, spatii fluide si holuri ample.

Despre Greenfield Baneasa

Greenfield Baneasa este cel mai mare proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 1, incadrat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari. Cartierul este situat in apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera-Aviatiei, la cateva minute de DN1, autostrada A3 si aeroportul international Henri Coanda. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidential de sine statator la dezvoltarea unei comunitati urbane integrate. Inceput in 2007, Greenfield Baneasa a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze. Complexul are o suprafata totala de 60 ha si va totaliza la final peste 6.000 de locuinte.

Despre Impact Developer & Contractor SA

Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privata din perioada post-comunista. Societatea a dezvoltat in cei 27 de ani de activitate 17 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si in tara, insumand peste 450.000 de metri patrati construiti si 4.000 de unitati livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde pana in prezent au fost construite peste 2.300 de locuinte. In acest an Impact a inceput lucrarile la Luxuria Domenii Residence, situat in zona de nord a capitalei, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp si va include 630 de apartamente pana la finalul anului 2020.

Compania este certificată ISO 9001 (demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor in scopul cresterii satisfactiei acestora), ISO 14001 (demonstreaza angajamentul organizatiei pentru controlul activitatilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului si receptivitatea companiei la situatia critica a ecosistemului planetei) si OHSAS 18001 (demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei in controlul pericolelor, pentru asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor si a vizitatorilor la punctele de lucru).

Te-ar mai putea interesa și
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Suma de 280 de milioane, strânsă de proiectul PUMP în prevânzare, nu doar că a depășit estimările inițiale, ci evidențiază și pofta în creștere constantă a comunității crypto pentru......
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia a acuzat joi Armenia că încearcă să rupă legăturile din ce în ce mai fragile între cele două ţări, într-un ...
Forţele ruse atacă obiective de infrastructură critică din apropierea oraşului Dnipro
Forţele ruse atacă obiective de infrastructură critică din apropierea oraşului Dnipro
Forţele ruse au atacat vineri dimineaţa obiective de infrastructură critică din districtul Kamianske, în apropierea ...
Cât vinde în week-end un mare retailer alimentar din România
Cât vinde în week-end un mare retailer alimentar din România
În contextul discuțiilor legate de închiderea supermarketurilor și hypermarketurilor în week-end sau reducerea programului ...