1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Studiu: Aproape 60% dintre utilizatori pun mai mult preţ pe datele din computer decât pe dispozitiv

Cei mai mulţi utilizatori consideră că datele pe care le stochează pe dispozitivele lor sunt mai importante decât computerul în sine, arată un studiu realizat de B2B Internaţional, alături de Kaspersky Lab.

02 dec, 2013 | Agerpres

Astfel, 59% dintre utilizatori consideră că fotografiile şi documentele proprii sunt mai de preţ decât un computer scump, dar cu toate acestea, în cazul unui atac malware, peste 50% dintre aceştia au constatat că se aflau în imposibilitatea de a-şi recupera toate datele pierdute.

Conform studiului citat, 61% dintre utilizatorii care au fost avut de-a face cu un atac cibernetic nu au reuşit să îşi recupereze toate informaţiile pierdute.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător privat de soluţii de securitate endpoint din lume, fiind inclus în topul primilor patru producători de soluţii pentru protecţie endpoint la nivel mondial.

Pe parcursul celor 15 ani de existenţă, compania a rămas o companie inovatoare în domeniul securităţii informatice şi oferă suite de protecţie IT pentru utilizatori individuali, SMB şi companii mari.

Compania este prezentă în aproximativ 200 de ţări şi protejează peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO