1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Studiul de oportunitate privind reorganizarea RADET Bucureşti în societate a fost reaprobat de CGMB

Studiul de oportunitate privind reorganizarea RADET Bucureşti în societate a fost reaprobat de consilierii municipali în şedinţa de joi.

04 sep, 2014 | Agerpres

Potrivit proiectului de hotărâre, pe 31 decembrie 2013 RADET a avut o datorie totală către ELCEN de 3.024.778.000 de lei, din care 1.945.027.000 de lei au reprezentat datoria principală, iar 1.079.751.000 de lei penalităţi de întârziere.

În ansamblu, situaţia RADET faţă de creditorii săi, în principal ELCEN, este nesustenabilă pe termen lung, arată documentul.

De asemenea, consilierii municipali au reaprobat proiectul de hotărâre prin care aproape 10 milioane de euro au fost alocaţi de Guvern pentru implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Capitalei.

Proiectele de hotărâre au fost votate în şedinţe anterioare ale CGMB, însă prefectul Capitalei le-a atacat. Motivul invocat a fost că adoptarea lor s-a produs în şedinţe de îndată, care nu pot fi convocate decât în anumite condiţii. Ca urmare, consilierii generali au abrogat hotărârile anterioare şi au adoptat altele pe aceeaşi temă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO