„Supermarketul direct la tine acasă” lansat de eMAG și Mega Image. Cum merge proiectul la trei luni de la lansare

eMAG, cel mai mare magazine online, și Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, au lansat pe 26 august conceptul “supermarket direct la tine acasă”, dar cum merge până acum proiectul comun al celor doi retaileri?
Economica.net - Dum, 16 nov. 2014, 07:48

Iulian Stanciu, directorul general al eMAG, a declarat pentru ECONOMICA.NET că vânzările merg peste așteptări, de la lansare și până în prezent înregistrându-se peste 10.000 de comenzi.

În acest an “supermarket la tine acasă” nu va intra în campania de Black Friday, dar odată cu popularizarea conceptului acest lucru ar putea fi posibil chiar de sărbătoarea reducerilor de anul viitor.

Conceptul este unul foarte simplu clienții intră pe eMAG.ro în secțiunea supermarket unde se găsesc deja zece subcategorii cu mii de produse, iar livrearea se face oriunde în țară sau ridicarea produselor se poate face chiar de către clienți din supermarketurile Mega image.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în țară, iar ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcționare a fiecărui magazin Mega Image.

Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate către mai multe adrese, așa încât o singură persoană poate să facă aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din același oraș sau de oriunde în țară.

Pentru acest proiect, Mega Image a construit un depozit special în Bucureşti, unde produsele comandate online sunt selecţionate şi pregătite de livrare la domiciliu sau pentru ridicare din magazine.

Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcţionare al fiecărui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numără Mega Drive, situat în Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucureşti, dar şi alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucureşti şi Ilfov.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...