1EUR = 4.8365 RON | Bucureşti 30 º

News

Supertelefonul creat de HTC pentru a cuceri Japonia. HTC One M8, eclipsat de noul model. GALERIE FOTO

HTC a lansat marţi, în Japonia, un nou vârf de gamă dedicat exclusiv pieţei nipone, modelul HTC J Butterfly (HTL23). Telefonul are foarte multe în comun cu binecunoscutul M8, considerat de mulţi cel mai atractiv terminal Android disponibil la această oră.

19 aug, 2014 | ECONOMICA.net

Cu un ecran de 5 inci şi rezoluţie full HD 1080p, încadrat de aceleaşi difuzoare stereo, şi cameră digitală secundară care permite refocusarea fotografiilor după ce au fost realizate (Lytro), scrie The Verge. Camera principală de pe spatele lui J Butterfly este capabilă de 13 megapixeli, spre deosebire de senzorul de 4 “ultrapixeli”  regăsit pe M8, unul dintre principalele puncte slabe ale acestui model.

J Butterfly prezintă şi câteva modificări subtile destinate unei mai bune poziţionări în raport cu aşteptările pieţei japoneze: modelul este rezistent la apă şi praf, este echipat cu tuner TV, portofel electronic şi senzor infraroşu. Carcasa este fabricată din plastic, spre deosebire de învelişul metalic al M8. HTC a pus accent pe calitatea finisajelor. Cei de la The Verge notează că telefonul arată foarte bine, însă nu oferă aceeaşi experienţă tactilă precum modelul anterior.

Compania taiwaneză a organizat o lansare cu fast pentru J Butterfly, invitând la Tokyo crema presei asiatice.

Smartphone-ul va ajunge şi pe alte pieţe asiatice ca “Butterfly 2” şi ar putea fi introdus mai târziu şi în afara Asiei, spre exemplu în Statele Unite, notează The Verge.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO