Supreme Council of European Business lansează campania „Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different”

Supreme Council of European Business (SCEB), o asociație a oamenilor de afaceri la nivel internațional, lansează la nivel național și internațional, campania Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different, care se va desfășura până la finalul anului 2020.
Economica.net - joi, 21 mai 2020, 14:51
Supreme Council of European Business lansează campania „Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different

Oamenii de afaceri de astăzi se confruntă cu o provocare fără precedent: lumea se schimbă aproape cu viteza luminii și companiile din toate industriile sunt copleșite de un ritm accelerat de schimbare. Ceea ce face această provocare atât de dificilă este lipsa semnelor care anunță faptul că dinamica accentuată va încetini. În acest context, Supreme Council of European Business lansează la nivel național și internațional, campania Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different, care se va desfășura până la finalul anului 2020.

Mai mult ca oricând, evoluția a ceea ce se numește Internet of Things, a inteligenței artificiale și a tehnologiei blockchain reprezintă indicatorii faptului că ritmul schimbării este din ce în ce mai rapid. Una dintre soluțiile pe care oamenii de afaceri o au la îndemână este adaptarea modului de a gândi și de a acționa, astfel încât să se acomodeze noii realități sociale și economice. Liderii de afaceri din cadrul comunității internaționale SCEB sunt de acord cu faptul că este necesar un nou mod de a construi și dezvolta afacerile pentru a ține pasul cu provocările care urmează, afirmă Mehmet Sumeroglu, președinte al Supreme Council of European Business.

Campania are drept scop principal generarea de idei creative, strategii inovatoare și abordări eficiente pentru a sprijini mediul de afaceri să se adapteze în noua eră care începe să se contureze. Aceasta are trei componente majore: seria de interviuri Thinking Different – cu unii dintre cei mai de seamă lideri de afaceri din România și din alte țări europene, pentru a dezbate noua realitate economică și felul în care un mod diferit de gândire poate ajuta companiile să se adapteze și să se dezvolte. Interviurile de 30 de minute vor avea oaspeți din diferite industrii precum turism, agro-industrie, HORECA, petrol și gaze sau logistică, cu un cadru profesional considerabil.

Prin intermediul comitetelor sectoriale și a componentei B2G a SCEB, organizația își propune să adune cele mai importante informații din fiecare industrie și să creeze câteva White Papers pentru instituțiile guvernamentale, cu scopul de a sprijini sistemul și instituțiile publice să aibă informații importante din „teren” pe care să le consulte atunci când adoptă legi.

Cea de-a treia componentă majoră a campaniei este reprezentată de Cursurile de Antreprenoriat Post-Pandemice care se vor organiza cu scopul de a oferi suport antreprenorilor în transformarea afacerilor și în readaptarea la noua realitate economică. Pe baza paradigmei Thinking Different, aceste cursuri vor avea vorbitori experți care își vor împărtăși cunoștințele cu participanții.

Acestea vor fi împărțite pe baza comisiilor sectoriale SCEB: Retail și FMCG, Sănătate publică, Mediu și resurse naturale, Industrie și cercetare, Transport și depozitare, Turism, Comunicare și PR, Agricultură și dezvoltare rurală, Cultură și educație, Afaceri juridice și sociale, Energie, Producție și comerț nealimentar, Dezvoltare construcții și imobiliare, IT, Tehnologie și telecomunicații, Servicii financiare și de asigurări, Autovehicule, Tipografie, Editură și mass-media, Sport și tineret, Agricultură și servicii.

Supreme Council of European Business (SCEB) este o asociație a oamenilor de afaceri la nivel internațional, care are drept obiectiv dezvoltarea oportunităților de business în contextul provocărilor actuale. Convingerea că mediul de afaceri trebuie să fie divers, transparent, un element de inspirație și interconectat transformă SCEB într-un element de susținere pentru oamenii de afaceri care vor să acorde companiilor lor o dimensiune care să depășească granițele propriilor țări.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...