1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

News

Surpriză! Cine este proprietarul revistei care a publicat pozele cu ducesa Kate

Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea "grotescă" a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien, relatează Reuters.

15 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Revista Closer, specializată în postarea de informaţii despre celebrităţi, a publicat în ediţia ei de vineri 15 fotografii, în care ducesa de Cambridge, aflată cu soţul ei într-o vacanţă privată în sudul Franţei, apare fără sutien, în timp ce se relaxa făcând plajă pe terasa unei proprietăţi private.

Dar ce nu știați este cine se află în spatele revistei. Revista face parte din Mandadori Group, scrie Business Insider, care deține mai multe publicații din Franța și Italia în potofoliu.

Mandadori Group face parte din imperiul media al fostului premier Silvio Berlusconi. Compania este condusă de Mariana Berlusconi, cea mai mare dintre fiicele acestuia. Anul trecut, Mandadori avea peste 3.600 de angajați și a realizat vânzări de peste 1,5 miliarde de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO