1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

News

Surse: Prima şedinţă de Guvern de la izbucnirea crizei politice, organizată marţi la Palatul Victoria

Guvernul va avea, marţi, o şedinţă, prima de la demisiile înaintate de miniştrii din Cabinetul condus de Sorin Grindeanu, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

19 iun, 2017 | Mediafax

Şedinţa Executivului va începe la ora 12.00, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din interiorul Guvernului.

Luni a avut loc o şedinţă pregătitoare, convocată de Victor Ponta, în timpul căreia ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a susţinut trei proiecte de acte normative.

De altfel, Victor Ponta a anunţat încă de sâmbătă convocarea şedinţei pregătitoare, la care, în mod curent, participă secretarii de stat din ministere şi secretarul general al Guvernului şi în timpul căreia se stabilesc actele normative care intră pe ordinea de zi a şedinţei Executivului.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunţat încă de sâmbătă după-amiază, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.

"La solicitarea premierului, am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului şi mâine voi avea lista clară a actelor normative care trebuie adoptate fără întârziere - legate de fonduri europene şi diverse acte care nu pot fi întârziate până se lămureşte situaţia. Luni va fi o şedinţă pregătitoare ca să vedem partea de avizare", a declarat sâmbătă Victor Ponta.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO