1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Finanţe şi bănci

Surse: Redactorul şef adjunct al Ziarului Financiar va fi director de comunicare la ASF

Răzvan Voican a părăsit funcţia de redactor şef adjunct al publicaţiei Ziarul Financiar şi va merge, potrivit unor surse, la Autoritatea de Supraveghere Financiară acolo unde va ocupa postul de director de comunicare. Purtatorul de cuvânt, Radu Soviani, rămâne "PR extern"

29 iul, 2014 | | ECONOMICA.net

UPDATE: Contactat de Hotnews, Razvan Voican a confirmat că pleacă de la Ziarul Financiar într-o zonă care "are legătură cu finanţele" însă nu la ASF sau în bănci.

 

Noul director de comunicare al ASF va fi Razvan Voican, redactorul şef adjunct al Ziarului Financiar. Acesta a anunţat, de altfel, redacţia că va părăsi postul pe care îl deţine în prezent. Numele lui Voican a fost vehiculat în piaţă chiar dinainte de demararea procedurilor de selecţie a directorului de comunicare ASF.

La concursul pentru respectivul post s-au înscris mai mulţi candidaţi însă se pare că majoritatea au fost respinşi încă din faza selecţiei de dosare. Funcţia de director de comunicare este nou înfiinţată la ASF şi presupune atribuţii extinse printre care comunicarea internă şi externă, relaţiile cu entităţile supravegheate dar şi relaţii internaţionale. Actualul purtător de cuvânt al instituţiei, Radu Soviani, va continua ca "PR extern", după cum arată surse apropiate situaţiei. Soviani nu este angajat al ASF. Compania controlată de el are un contract pe trei ani cu instituţia pentru o sumă anuală de circa 60.000 de euro la care se adaugă TVA. Firma lui Soviani, Rst Media a avut, în 2012, înainte de încheierea contractului cu ASF, o cifră de afaceri de 409.510 lei şi un profit de 128.078 lei. 

TAGURI
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO