Târgul de cariere ASE Job&Internship Fair începe pe 2 aprilie

Academia de Studii Economice din Bucureşti prin Centrul de Carieră ASE şi Asociaţia Absolvenţilor ASE - ALUMNI ASE, împreună cu Uniunea Studenţilor ASE (USASE), organizează, pe 2 aprilie, cea de-a două ediţie a Târgului oficial ASE Job&Internship Fair.
Economica.net - joi, 13 mart. 2014, 13:52
Târgul de cariere ASE Job&Internship Fair începe pe 2 aprilie

Potrivit unui comunicat al ASE, ziua de standuri va fi dublată de un maraton de workshop-uri organizate în perioada 31 martie – 3 aprilie, la Bucureşti în clădirea Ion N. Angelescu (Căderea Bastiliei).

‘Târgul ASE Job&Internship Fair, ediţia a 2-a, se adresează deopotrivă comunităţii studenţilor şi absolvenţilor ASE şi mediului de afaceri, companii multinaţionale şi întreprinderi mici şi mijlocii din România, dorind să creeze interfaţa dintre angajatori şi angajaţi, ca suport al celor mai bune oferte de locuri de muncă şi de practică, şi să devină o platformă de lansare în carieră’, se arată în comunicat.

Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau unui loc de muncă vor avea şansa de a aplica la una dintre zecile de poziţii puse la dispoziţie de companiile participante la Târgul oficial ASE Job&Internship Fair 2014.

Pe data de 2 aprilie, studenţii vor avea ocazia să poarte discuţii cu responsabili ai companiilor participante, printre alţii P&G, McDonalds, BCR, ACCA, Reckit Benckiser, E&Y, HP, Mega Image, Carpatasig, KPMG, Deloitte PwC, Webhelp, iar în perioada 31 martie – 3 aprilie sunt invitaţi să participe la workshop-urile organizate de BNR, BCR, E&Y, Mega Image, PwC, Rompetrol, Reckit Benckiser.

‘Banca Naţională a României se implica în mod constant în susţinerea mediului academic atât prin parteneriate încheiate cu universităţile, programe de educaţie financiară (Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti, Academica BNR), cît şi prin programe adresate studenţilor şi absolvenţilor (stagii de practică, Programul de formare al tinerilor specialişti)’, se mai arată în comunicat.

Cei care îşi doresc să se înscrie la Târgul ASE Job&Internship Fair 2014 sunt invitaţi să transmită intenţia de participare pe adresa de e-mail [email protected], pentru a putea intra în posesia informaţiilor utile.

Prima ediţie a ASE Job&Internship Fair – 2103 – a găzduit 22 de companii şi 12 workshopuri oferind numeroase oportunităţi atât pentru studenţii ASE, cît şi pentru absolvenţi. Aceştia au avut de ales între 1.100 de joburi şi locuri de practică, iar 2.000 dintre ei au participat la workshop-uri.

Printre companiile participante la ediţia 2013 a Târgului ASE Job&Internship Fair se numără BRD, BCR, Deloitte, KPMG, Ernst&Young, PwC, Orange, P&G, Hellenic etc.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni mai repede faţă de......
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...