Târgul de turism: Vacanţe în Corfu de un euro la Christian Tour, reduceri de 50% la Paralela 45 sau reduceri contra magneţi oferite de Dertour

Turiștii care ajung la Târgul de Turism al României, deschis la Romexpo, în Capitală în perioada 20 - 23 februarie, pot cumpăra vacanțe la prețuri promoționale de la majoritatea agențiilor de turism prezente la târg, dar și cele care au preferat să nu fie prezente. 
Răzvan Zamfir - vin, 21 feb. 2020, 09:54
Târgul de turism: Vacanţe în Corfu de un euro la Christian Tour, reduceri de 50% la Paralela 45 sau reduceri contra magneţi oferite de Dertour

Astfel, Christian Tour, cel mai mare operator român de chartere de pe piața autohtonă, oferă cazare în Grecia de la doar un euro și reduceri de până la 50% la pachetele pentru vara 2020 în destinații de litoral din țară și străinătate, discount-uri însemnate la vacanțe în destinații exotice și programe turistice noi.

Ne așteptăm ca interesul vizitatorilor să fie foarte ridicat pentru vacanțele de vară – este și cel mai bun moment pentru a-și planifica și achiziționa pachetul pentru concediul din sezonul estival, de aceea ofertele Christian Tour vizează în special pachetele în destinații de litoral. Ca de fiecare dată, Christian Tour se prezintă la Târgul de Turism cu o ofertă variată atât în ceea ce privește destinațiile propuse amatorilor de călătorii, cât și în privința tarifelor. Dorim ca toți cei care vizitează standul Christian Tour să găsească vacanța dorită, indiferent că vorbim despre persoane în căutare de chilipiruri sau vizitatori dispuși să aloce un buget mai mare pentru un pachet turistic”, a declarat Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Prin urmare, turoperatorul revine cu oferta de cazare de la un euro, valabilă în Corfu doar pe anumite plecări și doar în anumite unități de cazare. De asemenea, turiștii care pleacă în vacanță cu chartere cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinațiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki.

Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 de euro/cameră până la 400 de euro în destinații ca Antalya și Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca și Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos și Rodos (Grecia). Românii care preferă stațiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară își pot achiziționa pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%.

Pentru cei care vor să se relaxeze în destinații exotice, Christian Tour a “tăiat” 100 de euro/cameră din prețul pachetului în destinații precum Punta Cana (Republica Dominicană), Cancun și Riviera Maya (Mexic), Varadero (Cuba), Mauritius, Bali, Thailanda, astfel că un sejur pornește de la 655 euro/persoană (plus 265 euro taxe aeroport). Tot în destinații exotice, dar pe programele de circuite din oferta Christian Tour, discount-urile sunt de până la 400 de euro/cameră.

Pe durata Târgului de Turism, toți cei care achiziționează excursiile opționale din programele de circuite culturale în Europa beneficiază de un discount de 50 de euro. Pe lângă această ofertă, turoperatorul vine cu tarife reduse la programele de tip pelerinaj (Israel, Grecia, Egipt), precum si la programele Senior Voyage în Toscana, Napoli, Sicilia, Elveția, Cipru, Portugalia, Țara Bascilor sau Scoția.

De asemenea, operatorul de turism a lansat cu ocazia Târgului de Turism și câteva circuite inedite în România, pentru toate categoriile de vârstă. Excursiile se desfășoară în unele dintre cele mai frumoase și bogate cultural zone din țară: Țara Hațegului, Delta Dunării și Maramureș.

Christian Tour, fondată de antreprenorul român Cristian Pandel, face parte din grupul de firme Memento Group, care are operațiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Serbia, Republica Moldova, SUA. Memento Group reunește firme cu activități ȋn domeniul turismului –  turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică și broker de asigurări și a anunțat, recent, lansarea unei noi companii aeriene în România, Animawings, specializată în zboruri charter.

Discounturi între 10% și 50% la Paralela 45

Turoperatorul Paralela 45 lansează o campanie de reduceri speciale, în perioada 18-24 februarie, disponibilă pe portalul paralela45.ro, în agențiile din rețea și la standul Târgului Național de Turism al României, organizat la Romexpo.

Discounturile sunt cuprinse între 10% și 50% din tariful de cazare, în funcție de destinație, și se cumulează cu cele aplicate în perioada de Early Booking. La finalul campaniei, reducerile din perioada de înscrieri timpurii se diminuează, treptat, până la finalul lunii martie.

Cele mai solicitate destinații se așteaptă să fie Turcia (Antalya, Alanya și Bodrum), Grecia și Egiptul, devenite în sezonul 2020 și mai accesibile turiștilor români din întreaga țară, după introducerea mai multor curse charter. Spre Antalya, Alanya și Bodrum sunt programate 23 de curse săptămânale, din 13 orașe: București (patru curse săptămânale spre Antalya și una spre Alanya), Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș și Iași (câte două curse/săptămână), Bacău, Arad, Baia Mare, Oradea, Suceava, Constanța, Craiova, Satu Mare (una pe săptămână, ultimele trei fiind noi în sezonul 20202). Spre regiunea Bodrum-Kusadasi-Marmaris se zboară din București și din Cluj-Napoca (noutate în 2020) o dată pe săptămână.

Oferta de insule grecești cuprinde anul acesta Creta/Heraklion din București, Cluj-Napoca, Iași, precum și din Târgu Mureș și Oradea (noutăți în 2020); Creta/Chania, Corfu, Rhodos și Mykonos (noutate în 2020) din București, în total nouă curse săptămânale.

Spre Egipt sunt programate trei curse săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișora (pentru Hurghada) și una, din București, spre Sharm el Sheikh.

În perioada campaniei, prețurile pornesc de la 359 de euro/persoană pentru șapte nopți în Antalya, cu plecare de la București, de la 471 de euro/persoană pentru pachetul cumpărat de la Constanța, de la 488 de euro/persoană din Satu Mare, de la 467 de euro/persoană din Craiova. O vacanță în Bodrum costă de la 468 de euro/persoană la Cluj-Napoca. Un pachet pentru Heraklion de la Târgu Mureș costă de la 376 de euro/persoană, iar din Oradea de la 383 de euro/persoană. Prețurile pentru Hurghada pornesc de la 473 de euro/persoană, iar pentru Sharm el Sheikh de la 446 de euro/persoană. 

„Și în acest an am luat decizia de a lansa în avans perioada de reduceri ocazionată de târgul de turism pentru a veni astfel în sprijinul turiștilor din întreaga țară care doresc să își achiziționeze vacanțe cu reduceri. Cea mai spectaculoasă creștere estimăm că o va avea Egiptul, în acest an, la 100.000 – 120.000 de turiști. Și în Hurghada, și în Sharm el Sheikh sunt hoteluri bune, noi, frumoase, cu all inclusive, mâncarea este bună. Vacanța în Egipt este o alternativă la Antalya, unde au fost anul trecut aproape 250.000 de români”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Vânzări în creștere sunt așteptate, în perioada târgului de turism, și pentru vacanțele de Paște si circuitele turistice. Mai multe programe de patru până la 11 zile sunt organizate primăvara acesta în Turcia, Portugalia, Spania, Italia, Cehia, Franța, Rusia, Grecia, Macedonia, Albania, cu avionul ori cu autocarul. În funcție de perioadă și tipul de transport, circuitele de Paște costă de la 174 de euro/persoană, la Istanbul (autocar, cinci zile, hotel de trei stele) la 995 de euro/persoană în Rusia (avion, nouă zile, hotel de patru stele). O parte dintre circuite au reduceri cuprinse între 5 și 15%, în perioada campaniei.

Turoperatorul Paralela 45 estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de 80 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul trecut. Rețeaua de agenții va crește cu încă cinci, care vor fi deschise la Râmnicu Vâlcea, Brașov, Deva, București, ajungând astfel la un număr de 55 de agenții proprii și francize.

Germanii de la Dertour, care au cumpărat anul trecut operațiunile de turism ale antreprenorului Dragoș Anastasiu, au o fertă originală, oferind reduceri în schimbul magneților aduși la standul agenției de la târgul de turism de către turiștii interesați.

Și Lidl Tour oferă reduceri de 15% la tarifele afișate pentru vacanțele oferite turiștilor români pe durata târgului de turism. Chiar și Cocktail Holidays are o serie de promoții speciale valabile pe durata desfășurării Târgului de Turism al României, între 20 și 23 februarie, deși nu va fi prezentă la Romexpo. Vacanțele la tarife reduse pot fi achiziționate online de pe website-ul agenției de turism.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...