1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 30 º

Imobiliare

Târgul Naţional Imobiliar se deschide vineri. Peste 70% din oferte, pentru cei care vor un credit Prima Casă

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se va desfăşura în perioada 15-17 aprilie, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

15 apr, 2016 | Agerpres

Principalele companii ce activează în domeniul imobiliar, construcţii şi financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu oferte speciale şi reduceri de preţ. Expoziţia se adresează persoanelor interesate de găsirea unei locuinţe prin programul 'Prima casă'', amatorilor de proprietăţi premium şi persoanelor atrase de investiţii în sectorul imobiliar.

Portofoliul expoziţiei este variat, cuprinzând oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Constanţa, litoral, Valea Prahovei, dar şi celelalte zone ale ţării, spun organizatorii târgului. Peste 70% din ofertele de imobile se adresează celor care vor să acceseze un credit prin programul ''Prima casă'.

Aproximativ 3.200 de locuinţe vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureştiului, în timp ce sudul Capitalei îşi continuă extinderea fulminantă. Totodată, segmentul locuinţelor premium înregistrează o creştere semnificativă a dezvoltării, peste 1.000 de locuinţe urmând a fi predate în acest an, cea mai mare parte a acestora, aproximativ 750 de unităţi, în zonele ultracentrale, Dorobanţi şi Floreasca - Barbu Văcărescu, se arată în studiul realizat de partenerul TNI - Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În cadrul ediţiei TNI ce începe vineri, cea mai scumpă proprietate prezentată este un penthouse situat pe strada Kiseleff în valoare de 1,3 milioane de euro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO