1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

News

Tarom reduce preţurile cu 10% la biletele de avion pe destinaţia Istanbul

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM anunţă reducerea preţurilor cu 10% la biletele de avion pe destinaţia Istanbul, cu plecare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu sau Timişoara, potrivit unui comunicat al companiei.

02 aug, 2013 | Agerpres

Reducerea este valabilă şi pentru cursele cu plecare din Istanbul către oraşele din România, care fac parte din reţeaua de rute TAROM.

"Reaminim pasagerilor clasei Economy, că TAROM acceptă transportul la cală în mod gratuit a două piese de bagaj standard în limita celor 23 kg/ fiecare bagaj", se spune în comunicat.

De asemenea, compania precizează că reducerea este supusa unor condiţii şi nu se cumulează cu alte oferte.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. În prezent, compania are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne.TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO