1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Tarom: Zbor anulat pe ruta Madrid-Bucureşti după ce un avion a aspirat o pasăre în motor

Compania de stat Tarom a anunţat joi că a anulat cursa ROT 416 Madrid-Bucureşti după ce un Boeing 737 a aspirat o pasăre în motor chiar înainte de aterizarea pe aeroportul Barajas, scrie News.ro.

04 mai, 2017 | News.ro

Avionul a ateriat în condiţii de siguranţă, iar procedurile de debarcare au decurs normal, potrivit companiei. Reprezentanţii companiei au transmis, pentru News.ro, că încă se caută soluţii referitoare la rerutarea pasagerilor pentru zborul de întoarcere, scrie News.ro.

”În prezent, pasagerilor li se asigurã asistenţã la sol conform Regulamentului EC 261/2004, acestia urmând sã fie rerutaţi”, se arată în comunicat.

În avion se aflau luptătorul Cătălin Moroşanu şi jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

"A fost un zbor cu peripeţii, am zis ca nu mai ajung întreg. O pasăre a lovit un motor, chiar pe partea unde eram noi. M-am speriat un pic. Nici nu mă mai gândeam la meciul cu polonezul, doar să aterizăm cu bine. Acum, ce frică să îmi mai fie de Lukasz Krupadziorow? Dacă am scăpat de asta, la meci nu mai am emoţii. Îl bat rău", a declarat Cătălin Moroşanu.

După impact, în interiorul aeronavei s-a răspândit un miros de ars, dar aterizarea a decurs fără probleme, a adăugat sportivul.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO