Te așteptăm la „Trick or Treat” pe admiral.ro de Halloween

De Halloween ti-am pregătit o selecție irezistibilă de titluri pe admiral.ro, personajele înfricoșătoare precum vrăjitoare, vârcolaci sau vampiri, te așteaptă cu multe surprize și beneficii.
Ion Dobreanu - vin, 28 oct. 2022, 13:52
Te așteptăm la

Ți-am selectat câteva titluri NOVOMATIC pe admiral.ro care te vor introduce în atmosfera de Halloween:

Îți plac pisicile negre? Cărțile antice de incantații? Ești pregătit pentru poțiuni sau spirite invocate? Atunci, Spooky Spells este slot-ul online potrivit pentu tine! Liliecii care roiesc pe role vor declanșa premii și multe altele, dacă obții cel puțin 6. E timpul să ridici bagheta și să pui rolele în mișcare!

Tales of Darkness™ Full Moon te va transforma într-un adevărat vânător de monștri! Ai abilitățile necesare pentru a porni noaptea la vânătoare și a omorî vârcolaci? Dovedește-ți puterea la slotul online Tales of Darkness™ Full Moon, acolo unde întunericul și pădurea seculară sunt pline de monștri malefici. Ce mai aștepți, vânătorule? Șansele de câștig la acest slot sunt la fel de mari ca și luna, așa că rotește acum!

În Tales of Darkness Midnight Heat, vampirii au luat foc! Acolo unde mergi nu vei avea nevoie de linii de câștig, pentru că fantasticul nostru slot cu vampiri Tales of Darkness™ – Midnight Heat te ajută să câștigi și mai ușor. Păstrează-ți cumpătul în această aventură! Cât de sus se vor înălța flăcările tale? Poți extermina vampirii și culege câștiguri masive? E timpul să afli! Joacă acum!

La Pumpkin Power™ te așteaptă șanse de câștig spectaculoase! Dovlecii sunt la putere! 243 de căi incredibile de câștig: aceasta este oferta terifiantului slot Pumpkin Power™. Așadar, nu te teme de vrăjitoarele, pisicile negre și castelele bântuite. Toate creaturile înfiorătoare sunt de partea ta și te vor ajuta să obții câștiguri fantastice!

Intră acum pe admiral.ro pentru un “Trick and Treat” adevărat! În plus poți participa la  RACES de pe platformă, unde poti verifica în orice moment dacă există o cursă disponibilă, lista de premii sau pe ce loc te afli într-o cursă aflată în desfășurare.

Te-ar mai putea interesa și
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, anunţă un profit anual record
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, anunţă un profit anual record
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, a raportat pentru 2023 un profit record de 1.500 miliarde de ruble (16,3 miliarde de dolari), o creştere de peste cinci ori faţă de 2022, pe fondul......
Prosumatorii ar putea instala capacități de încă 1.000 MW în acest an
Prosumatorii ar putea instala capacități de încă 1.000 MW în acest an
Capacitatea din instalațiile proumatorilor ar putea ajunge la 2.500 MW la finalul acestui an, potrivit estimărilor directorului ...
Wizz Air revine cu zboruri spre Budapesta, de la Otopeni, dar și de la Brașov
Wizz Air revine cu zboruri spre Budapesta, de la Otopeni, dar și de la Brașov
Compania aeriană Wizz Air a anunțat introducerea unei noi rute de pe aeroporturile de la București și Brașov.
Transelectrica – Profitul net a scăzut cu peste 57%, în 2023
Transelectrica – Profitul net a scăzut cu peste 57%, în 2023
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a încheiat 2023 cu un profit net de 219 milioane ...