Telefoanele Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G vor fi găsite pe piața din România începând din luna decembrie

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că va lansa începând din luna decembrie pe piața din România două noi telefoane clasice – Nokia 6400 și Nokia 8000 4G, care pun la dispoziția utilizatorilor funcții esențiale și mai multe opțiuni pentru acest segment într-un design premium (în format candy bar) la prețuri accesibile. 
Economica.net - joi, 12 nov. 2020, 14:26
Telefoanele Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G vor fi găsite pe piața din România începând din luna decembrie

Inspirat de predecesorul său, Nokia 6300 4G aduce un twist modern prin adăugarea WhatsApp, la cel mai accesibil preț de până acum din portofoliu. Pentru utilizatorii aflați în căutarea unui terminal premium, Nokia 8000 4G vine cu un design elegant, asemănător sticlei, și include toate funcțiile esențiale într-un pachet sofisticat. Ambele telefoane dispun de experiențe 4G pentru a socializa fără întrerupere și pentru entertainment, indiferent de locație – telefonul se transformă ușor într-un hotspot Wi-Fi pocket-size.

Designul clasic, în format candy bar, oferă confort datorită autonomiei bateriei ce poate rezista zile întregi . Mai mult, prin intermediul KaiStore, utilizatorii au acces la sute de aplicații, inclusiv Facebook, YouTube sau Google Maps. Iar datorită Google Assistant, utilizatorii pot afla ușor răspunsurile la diverse întrebări, primi indicații de navigare sau își pot contacta prietenii, doar cu ajutorul comenzilor vocale.

„Pe măsură ce lumea încă se adaptează la noul normal și la condițiile flexibile de lucru, am vrut să le oferim utilizatorilor opțiunea de a rămâne conectați atât la nivel profesional, cât și personal. Telefoanele extrem de accesibile Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G oferă mai multe opțiuni, conectivitate și stil, fiind inspirate de terminalele originale, dar regândite pentru zilele noastre. Mai mult, ambele telefoane pot fi folosite și ca hotspot-uri WiFi pocket-size, asigurând utilizatorii că vor rămâne conectați și pe restul dispozitivelor. În cadrul HMD Global acordăm o atenție deosebită rolului esențial pe care telefoanele clasice îl au în viețile multor utilizatori. Obiectivul nostru este să oferim posibilități de conectare acelor utilizatori care au nevoie și totodată să le oferim fanilor noștri oportunitatea să aleagă telefonul potrivit stilului fiecăruia”, a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer & VP HMD Global North America.

Nokia 6300 4G

Inspirat de originalul Nokia 6300 și echipat cu funcții esențiale moderne, într-un design clasic candy bar, Nokia 6300 4G introduce WhatsApp pentru cel mai mic preț de până acum din portofoliu. Având conectivitate optimizată datorită 4G, Nokia 6300 4G este perfect pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de toate funcțiile esențiale, la un preț accesibil, oferind experiențe grozave, indiferent dacă este vorba despre apeluri telefonice, videoclipuri YouTube sau redarea melodiilor preferate. Utilizatorii pot rămâne conectați cu familia, prietenii și colegii, prin intermediul sutelor de aplicații disponibile în app store, precum WhatsApp sau Facebook.

De asemenea, aceștia pot folosi funcția de WiFi hotspot de pe Nokia 6300 4G alături de prieteni sau familie, sau pentru a se asigura că laptopul sau tableta pe care lucrează vor rămâne conectate, indiferent de locația biroului în ziua respectivă – acasă, într-o cafenea, sau în tren. Cu WiFi hotspot, utilizatorii pot împărți distracția cu prietenii sau pot naviga pe internet de pe un ecran mai mare oricând au nevoie.

Cu KaiOS, Nokia 6300 4G este optimizat pentru performanță, datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 210, task-urile de zi cu zi devenind mai ușoare. Mai mult, cu ajutorul Google Assistant, utilizatorii pot folosi comenzile vocale pentru a scrie mesaje, folosi aplicații, verifica starea vremii, apela contacte sau pentru a stabili programări în calendar. Iar datorită carcasei durabile din policarbonat, cu Nokia 6300 4G, utilizatorii se pot bucura cu adevărat de planurile lor, indiferent de provocările întâlnite.

Nokia 8000 4G

Cu o carcasă premium, similară sticlei, și o ramă clasică metalizată, Nokia 8000 4G este disponibil în patru culori inspirate de pietre prețioase, care vor atrage toate privirile: Onyx – clasicul negru, Opal – un alb sofisticat, Citrine,- galben regal, și Topaz – albastru deschis. Ecranul generos, de 2.8”, oferă mai mult spațiu pentru chat sau pentru show-urile preferate. Nokia 8000 4G este creat atât pentru a ieși în evidență, cât și pentru a rezista, în mai multe moduri, datorită finisajelor din policarbonat și a autonomiei considerabile. La acestea se adaugă tastatură curbată 3D, ușor de folosit, care înfășoară marginile, pentru mai mult confort.

Socializarea zilnică si entertainment-ul via aplicații populare precum WhatsApp, Facebook, YouTube sunt optimizate datorită 4G – utilizatorii au acces la sute de alte aplicații pe KaiStore. Mai mult, cu Google Assistant, sarcinile simple, precum direcțiile pe Google Maps, sunt și mai ușoare, dacă sunt realizate hands-free.

„Întreg portofoliul de telefoane Nokia este interconectat prin intermediul designului. Este un aspect recunoscut de fanii noștri, așadar îi acordăm o deosebită atenție, pentru a ne asigura că filozofia noastră este reflectată în tot ceea ce facem, iar aceste două noi telefoane nu reprezintă o excepție. Prin Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G, am vrut să oferim utilizatorilor din segmentul feature phones aceleași opțiuni ca pentru segmentul smartphones, astfel încât să își poată exprima propriul stil prin intermediul tehnologiei”, a spus Raun Forsyth, Head of Design, HMD Global.

Preț și disponibilitate

• Nokia 6300 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii decembrie, în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 299 de lei.
• Nokia 8000 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii decembrie, în culoarea Onyx, la prețul recomandat de 399 de lei.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane și tablete. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.
Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Google, YouTube, Google Maps sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragom sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated, înregistrat în Statele Unite ale Americii și alte țări.

Te-ar mai putea interesa și
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a scoarţei terestre, n.red) ''de la moderat la sever'', fenomen care expune......
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...
De la 1 octombrie, automatele de sucuri și cafea au obligația să fie dotate cu aparate de marcat fiscale. Amenzi între 8.000 și 10.000 de lei
De la 1 octombrie, automatele de sucuri și cafea au obligația să fie dotate cu aparate de marcat fiscale. Amenzi între ...
Printr-un ordin dat de Autoritatea Națională de Administrare Fiscală se atrage atenția asupra faptului că automatele ...