1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Telekom infirmă că ar concedia alţi 1.400 de oameni

Reprezentanţii Telekom  România revin şi, într-o precizare trimisă redacţiei Economica.net, afirmă că grupul nu are în plan concedierea suplimentară a 1.400 de angajaţi.

07 oct, 2019 | ECONOMICA.net

“Pentru corecta informare a cititorilor dvs., printre care se afla si angajati ai grupului nostru de companii, dorim sa aducem cateva precizari in legatura cu articolul publicat recent de economica.net cu privire la procesul de restructurare anuntat de Telekom Romania, precum si la alte presupuse concedieri in viitor, zvonuri vehiculate care pot suscita ingrijorari fara niciun fundament real. Astfel, infirmam categoric informatia potrivit careia grupul de companii are in plan alte 1.400 de concedieri colective in viitor ”, au transmis reprezentanţii Telekom Romania.

Precizăm că, în textul iniţial în care anunţam concedierile suplimentare, publicat vineri, oficialii companiei au declarat că procesul de reorganizare este parte a programului de transformare iniţiat în urmă cu doi ani.

Puteţi citi textul iniţial aici:

Concedieri pe capete la Telekom. Mandatul directorului Miroslav Majoros ar fi fost prelungit până la finalizarea tranzacţiei de vânzare - surse

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO