1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

News

Telekom îşi anunţă oficial intrarea pe piaţa din România

Conferinţa care anunţă intrarea Telekom România pe piaţa locală va avea loc vineri, iar la eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai Guvernului României, ai acţionarilor şi membri ai echipei de top management ai operaţiunilor din România.

12 sep, 2014 | Agerpres

Conferinţa de presă de vineri va fi urmată, pe 13 septembrie, de la ora 18,00, de un eveniment interactiv în Piaţa George Enescu din Bucureşti.

La mijlocul lunii august, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor utiliza, din septembrie, un singur brand - Telekom România, iar peste 2.000 de oameni au fost implicaţi în implementarea schimbărilor impuse de noua identitate.

'Ca urmare a deciziilor Adunărilor Generale ale Acţionarilor ale fiecărei companii, Romtelecom şi Cosmote România anunţă noile denumiri oficiale. Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom România, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom România Communications S.A. (în loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom România Mobile Communications S.A. (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A). Această schimbare va însemna o nouă experienţă, construită în jurul filosofiei one stop shop, care aduce servicii simplificate, integrate şi personalizate: magazine integrate fix-mobil. În total, 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime anul acesta, în linie cu identitatea şi grafica noului brand. Dintre acestea, şapte concept stores vor oferi clienţilor o experienţă interactivă, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom', au precizat cele două companii.

De asemenea, cele două companii vor comunica printr-un singur Call Centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

Romtelecom a obţinut, în trimestrul doi din acest an, venituri nete de 150 de milioane de euro, iar pe primul semestru veniturile nete au însumat 306 milioane de euro, în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

În cazul Cosmote, veniturile totale, în primul semestru din 2014, au rămas stabile în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2013, şi s-au situat la valoarea de 219,8 milioane de euro. În aceeaşi perioadă, EBITDA a scăzut cu 3,3%, ajungând la 52,6 milioane de euro, parţial din cauza tarifelor de interconectare reduse.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO