Telekom lansează oferte la 5 euro. Până la 38 GB de net mobil la cartelă

Telekom România a lansat un nou concept comercial şi o nouă ofertă pentru internet, televiziune şi telefonie mobilă, cupreţuri de la 5 euro. Compania oferă, la Cartela Telekom, 30 GB de net, sau 1 GB pe zi, la viteză 4G, cu 5 euro credit. La abonamentul de 5 euro, Telekom propune minute nelimitate naţional şi 50 GB de date mobile pentru streaming video în aplicaţia Telekom. Compania vine de asemenea cu abonamente de internet şi TV în aceeaşi schemă de preţ, de la 5 euro pe lună.
Economica.net - mar, 11 apr. 2017, 09:25
Telekom lansează oferte la 5 euro. Până la 38 GB de net mobil la cartelă

Telekom România a lansat oficial, marţi, campania comercială „#Netliberare” pentru clienţii rezidenţiali, cu sloganuri precum „Netliberare pentru toată naţiunea” sau „dreptul la internet”.

„Vrem ca Telekom să devină sinonim cu internetul. Netul este acum la baza ofertelor noastre. În România, deşi infrastructura este foarte bine dezvoltată, multe persoane nu folosesc internetul, sau nu îl folosesc la potenţialul maxim. Telekom vrea să-şi inspire clienţii să folosească mai mult internetul, aşa că am venit cu oferte mai atractive, dar şi simplificate, în jurul preţului de referinţă de 5 euro pe lună. Clienţii vor mai mult internet mobil, care va fi principalul motor de creştereă în sectorul telecomunicaţiilor în următorii ani”, a afirmat într-o conferinţă de presă Frantisek Mala, director executiv pentru segmentul comercial la Telekom România.

Noua ofertă, pe scurt:

– bonus de net GigaDay: bonus lunar de 30 GB de net la viteze 4G pentru utilizatorii Cartelei Telekom, începând de la 5 euro credit pe lună;
– serviciul internet TV, disponibil de la 5 euro/lună într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de internet fix: cele mai urmărite competiții sportive în format HD, oriunde și oricând, pe toate ecranele, plus funcționalități de top;
– servicii mobile de la 5 euro/lună și 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația Telekom TV, pentru clienții care dețin și servicii fixe de la Telekom;
– smartphone-uri de top la 1 leu în pachetele promoționale împreună cu abonamentele Telekom pentru clienții care se portează în rețea.

Bonusul GigaDay se acordă zilnic, câte 1 GB de net pe zi, și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunile de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid primeşte lunar de până la 38 GB de trafic de date național la viteze 4G.

Compania şi-a simplificat semnificativ oferta, reducând numărul de opţiuni disponibile la cartelă, dar şi numărul de abonamente disponibile. „Suntem încă la început cu acest concept de simplitate, de simplificare, şi vom continua să investim în el”, a punctat Mala.

Utilizatorii Cartelei Telekom au la dispoziție 4 opțiuni, cu prețuri între 5 și 8 euro credit pe 30 de zile, ce includ nelimitat minute şi SMS-uri în Telekom, trafic gratuit în WhatsApp și în Message+, până la 8 GB trafic de date 4G, până la 2.000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale și până la 300 de minute internaţionale către reţelele mobile.

Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro/lună, achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de până la 1 Gbps.

Clienții care dețin și servicii fixe de la Telekom, pot opta pentru abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro/lună (TVA inclus) și 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV. Abonamentele includ de date lunar de 1,6 GB, la viteze 4G, inclus în abonamentul de servicii mobile, minute naționale nelimitate, minute și SMS-uri în rețea nelimitate și 100 de minute internaționale.

Referitor la acoperirea 4G, Mala a precizat că reţeaua proprie a Telekom a ajuns la 65% acoperire, dublu faţă de acum un an, iar investiţiile continuă. Clienţii beneficiază în continuare de acces în reţeaua 4G a Orange, cu acoperire 97% din populaţie, în baza acordului de network sharing dintre cele două companii.

Telekom România avea, la 31 decembrie, 5,34 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, din care 30,5% pe bază de abonament şi restul pe cartelă prepaid. De asemenea, compania a raportat, la aceeaşi dată, 1,46 milioane de clienţi ai serviciilor de televiziune (cablu digital, televiziune prin satelit şi IPTV), respectiv 1,18 milioane de utilizatori ai serviciilor de internet fix.

Te-ar mai putea interesa și
Turcan: Funcționarii care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi stimulente
Turcan: Funcționarii care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi stimulente
Recalcularea pensiilor din România este un proces care trebuie parcurs cu atenţie şi respect faţă de beneficiari, dar şi fără întârzieri, iar pentru continuarea accelerată a acestei......
Claudiu Năsui promite eliminarea din nou a declarației de beneficiar real
Claudiu Năsui promite eliminarea din nou a declarației de beneficiar real
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a discutat vineri cu ambasadorul Austriei în România, ...
3.474 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. 1.505 de pacienți sunt internați la ATI
3.474 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. 1.505 de pacienți sunt internați la ATI
Un număr de 3.474 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Tramvaie noi în București: Contractul cu Astra Vagoane Călători Arad ar putea fi semnat pe 6 mai – sindicat STB
Tramvaie noi în București: Contractul cu Astra Vagoane Călători Arad ar putea fi semnat pe 6 mai – sindicat STB
După mai multe luni de tergiversări, contractul pentru livrarea a 100 de tramvaie noi în Capitală ar putea fi în sfârșit ...