Telekom lansează un abonament nelimitat fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere

Telekom România a lansat, miercuri, noua ofertă de vară, care include, în premieră. un abonament mobil care nu obligă clientul la semnarea unui contract pentru o perioadă contractuală minimă şi, implicit, nu presupune vreo taxă de reziliere în cazul în care utilizatorul decide să renunţe la serviciile companiei.
Economica.net - mie, 04 iul. 2018, 11:27
Telekom lansează un abonament nelimitat fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere

Abonamentul costă 5 euro pe lună, preţ valabil pentru clienţii care au şi servicii fixe de la Telekom, şi include trafic de voce şi de date nelimitat în ţară.

„România este o piaţă foarte competitivă, iar competitivitatea se bazează pe o gândire inovatoare, ascultarea şi cunoaşterea clienţilor şi a echipei şi, nu în ultimul rând, urmărirea continuă a evoluţiei tendinţelor globale. Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea «Netliberare», care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc – oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii. Abonamentul fără perioadă minimă contractuală demonstrează că suntem încrezători în calitatea reţelei noastre şi în competitivitatea ofertelor noastre. Venim astăzi în întâmpinarea nevoilor clienţilor pe piaţa mobilă oferindu-le mai multă flexibilitate şi diminuând sentimentul de rigiditate şi lipsă de libertate, care au reprezentat până acum norme ale segmentului postpaid”, a spus František Mala, director executiv de marketing pentru clienţii rezidenţiaţi, Telekom Romania.

Mala a mai precizat că lansarea ofertelor cu internet nelimitat pentru clienţii rezidenţiali a generat, în trimestrul al doilea din acest an, o creştere de 37% a vânzărilor faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut.

„Ofertele complicate, cu multe variante de preţ, provoacă confuzie în rândul clienţilor şi îi determină pe aceştia, de multe ori, să plătească mai mult pentru serviciile de care au nevoie. De aceea am decis să simplificăm ofertele comerciale atât pentru clienţii rezidenţiali, cât şi pentru companii, iar astăzi facem un nou pas în această direcţie. Tehnologia se schimbă şi vrem să fim lideri în businessul de internet. Creştem puternic şi pe clienţi rezidenţiali, şi pe business. Ofertele nelimitate nu sunt campanii de moment, nu vor dispărea, ci reprezintă strategia noastră pe termen lung cu care sperăm să câştigăm încrederea consumatorilor”, a declarat Miroslav Majoros, CEO al grupului de companii Telekom România, prezent la eveniment.

Renunţarea la perioada contractuală minimă şi la taxa de reziliere a fost posibilă datorită schimbării comportamentului consumatorilor în ceea ce priveşte achiziţionarea de telefoane noi.

„Tot mai puţini clienţi îşi cumpără telefoane odată cu abonamentul la operatorul de telecomunicaţii, oamenii nu mai au nevoie de asta. Astăzi, doar 43% dintre clienţi mai vor telefon la abonament, faţă de peste 70% în urmă cu câţiva ani”, a adăugat Roxana Baias, director de marketing la Telekom. Peste 70% dintre utilizatorii Telekom au smartphone-uri, procentaj care evoluează în linie cu tendinţele pieţei, a mai afirmat Baias.

Telekom România avea, la 31 martie, 4,68 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, 1,46 milioane de clienţi pe segmentul de internet fix, respectiv 1,17 milioane de utilizatori ai serviciilor TV. Dintre aceştia, 550.000 sunt abonaţi la contracte cu mai multe servicii fixe şi mobile pe aceeaşi factură.

Compania este controlată de grupul german Deutsche Telekom.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat miercuri că îşi suspendă îndatoririle publice "timp de câteva zile" pentru a decide dacă mai vrea să rămână în fruntea guvernului, după ce......
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Sectorul energetic european se află în fața unei dezvoltări majore odată cu anunțul deschiderii licitațiilor pentru ...
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European, reunit la Strasbourg în ultima sesiune plenară din legislatura 2019-2024, a adoptat miercuri un pachet ...
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi că facilităţile nucleare ale NATO, dacă vor fi instalate ...