Telekom România, campanie de vânzări adresată taţilor. „Eroul”, „modelul de urmat în familie”, „inginerul-şef”

Telekom România a lansat, joi, o campanie de vânzări pentru pachetele fix-mobil MagentaONE, ţintită către familii. Compania încearcă să flateze tatăl, "erou", "model de urmat" sau "inginerul-şef" în familie, mizând pe faptul că, în România, bărbatul decide cu privire la achiziţiile de produse şi servicii din domeniul tehnologiei. De asemenea, unul dintre principalele motoare de promovare ale serviciilor TV de la Telekom a fost, în ultimii ani, conţinutul sportiv exclusiv, posturile Dolce Sport fiind singurele care difuzează în România toate meciurile din cupele europene.
Economica.net - joi, 08 sept. 2016, 10:48
Telekom România, campanie de vânzări adresată taţilor.

Oferta cuprinde reduceri mari la smartphone-uri Samsung şi bonus 36 GB de net mobil 4G, la pachetele convergente fix-mobil MagentaONE.

Compania mai oferă şase luni de gratuitate la abonamentul TV. De asemenea, televiziunea IPTV de la Telekom primeşte funcţii de pauză şi reluarea programului de la început, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Campania de vânzări, denumită „Taţii #1” (taţii number one, în traducere liberă), plasează tatăl „în rolul eroului, atunci când vine vorba de distracţie şi comunicare în familie”.

„Tatăl a fost, este şi va fi întotdeauna modelul de urmat în familie, inginerul-şef care poate rezolva orice problemă tehnică din casă, principalul consultant atunci când vine vorba despre achiziţiile legate de tehnologie”, spun reprezentanţii Telekom România, care subliniază că pachetele MagentaONE oferă beneficii pentru toată familia.

Telekom le mai propune românilor, în cadrul ofertei de toamnă pentru pachetele fix-mobil, telefoane Samsung 4G cu reducere, inclusiv Galaxy S6 şi Galasy S7, posibilitatea de a achiziţiona telefoanele în rate fără dobândă, şi vouchere de până la 400 de lei pentru achiziţionarea de produse Samsung.

Pachetele convergente fix-mobil MagentaONE au fost lansate în 2015, oferind toate serviciile de comunicaţii, mobile şi pentru acasă, pe aceeaşi factură.

Pe piaţa serviciilor convergente fix-mobil, principalii concurenţi ai Telekom România sunt grupul RCS & RDS, controlat de omul de afaceri Zoltan Teszari, şi, mai nou, Orange România, parte a grupului francez cu acelaşi nume.

De altfel, Orange oferă servicii fixe prin reţeaua Telekom, iar Telekom şi-a completat acoperirea mobilă 4G utilizând reţeaua wireless a Orange.

Astfel de alianţe nu sunt neobişnuite în Europa şi nici în România: pentru o mai bună acoperire a serviciilor Digi Mobil, RCS & RDS a încheiat un astfel de acord de network sharing cu Vodafone România, parte a grupului britanic Vodafone.

De remarcat şi că cele mai consistente bonusuri în trafic de date 4G existente astăzi pe piaţa românească, de 30 GB pe lună de la RCS & RDS şi, mai nou, de 36 GB pe lună de la Telekom, vin de la companii care şi-au consolidat acoperirea mobilă prin acorduri comerciale care le conferă accesul la reţelele mobile ale companiilor concurente.

Posturile Dolce Sport, printre principalele beneficii promovate de Telekom ca fiind exclusive, apar şi în grila Orange Home TV.

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din România. Grupul Telekom România reuneşte companiile Telekom România Communications (fosta Romtelecom) şi Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote România). Compania este deţinută de grupul grec de telecomunicaţii OTE, controlat de gigantul german Deutsche Telekom.

Te-ar mai putea interesa și
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele financiare se vor confrunta cu o săptămână marcată de volatilitate ridicată, fiind influențate de atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului, arată analiștii din cadrul......
FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an
FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest ...
Tesla va face concedieri şi la fabrica de lângă Berlin
Tesla va face concedieri şi la fabrica de lângă Berlin
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la ...
SUA ajută 50 de ţări să se pregătească mai bine pentru viitoare pandemii
SUA ajută 50 de ţări să se pregătească mai bine pentru viitoare pandemii
Statele Unite ale Americii ajută 50 de ţări să-şi consolideze sistemele de sănătate, în cadrul unei strategii mondiale ...