Telekom România execută silit un fost director de business marketing al Romtelecom, pentru 24.000 de lei

Telekom România Communications (fosta Romtelecom), parte a grupului german Deutsche Telekom, îl execută silit pe fostul director de marketing Steve Gardiner, fost director de marketing în companie, pentru o sumă de 24.000 de lei (5.300 de euro) plus dobândă. Gardiner a plecat din Romtelecom acum cinci ani.
Economica.net - mar, 30 mai 2017, 20:41
Telekom România execută silit un fost director de business marketing al Romtelecom, pentru 24.000 de lei

El trebuie să plătească Telekom România suma de 24.057,72 lei, considerată ca fiind încasată necuvenit, plus dobânda începând din 18 iunie 2012 şi până la data plăţii efective a sumei. Instanţa a încuviinţat executarea silită împotriva fostului director Telekom, decizia fiind definitivă.

Gardiner a fost business marketing director în cadrul Telekom România (fosta Romtelecom) din octombrie 2008 şi până în iulie 2012, funcţie care i-a conferit repsonsabilitatea comercială pentru direcţia strategică şi planificarea tactică a operaţiunilor destinate clienţilor corporate, potrivit profilului managerului de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

Plecarea lui Gardiner din Romtelecom a avut de-a face cu mai multe schimbări în managementul companiei, operate la 1 noiembrie 2011, potrivit Ziarul Financiar. Contractul managerului a expirat şi nu a mai fost prelungit, au confirmat atunci reprezentanţii companiei, pentru ZF.

De la Telekom, Gardiner a plecat la Etisalat, compania de telecomunicaţii din Emiratele Arabe Unite, unde a ocupat funcţia de vicepreşedinte responsabil de vânzări, iar în prezent este business consultant la SBG Consulting, specializat pe consultanţă pentru companii şi organizaţii din domeniul tehnologiei.

Înainte de a ajunge la Telekom, Gardiner a mai lucrat la Accenture (business consultant), Electronic Arts (director servicii de marketing pentru Europa), Virgin (vicepreşedinte responsabil de marketing) şi The Roaming Network (director de marketing).

Telekom România Communications face parte din grupul de companii Telekom România, alături de Telekom România Mobile Communications, fosta Cosmote România. Companiile sunt controlate de Deutsche Telekom prin OTE Grecia. Statul român deţine încă 46% din acţiunile fostei Romtelecom, prin Ministerul Comunicaţiilor.

Grupul Telekom România a raportat pentru anul 2016 venituri totale de 984,7 milioane de euro, nivel similar cu încasările înregistrate în 2015. Profitul EBITDA al Telekom România a scăzut, totodată, de la 205 milioane euro la 175 milioane euro.

Te-ar mai putea interesa și
Biden dă asigurări că nu-și dorește ca SUA să ajungă la un Război rece cu China
Biden dă asigurări că nu-și dorește ca SUA să ajungă la un Război rece cu China
Joe Biden a afirmat marţi, la ONU, că nu-şi doreşte un "nou război rece cu China" şi şi-a apărat angajamentul faţă de diplomaţie şi multilateralism, în contextul în care aliaţii......
Ministerul Sănătăţii a cumpărat un lot de 10.600 de flacoane de Tocilizumab, medicament necesar pentru tratarea formelor grave de COVID-19
Ministerul Sănătăţii a cumpărat un lot de 10.600 de flacoane de Tocilizumab, medicament necesar pentru tratarea formelor ...
Ministerul Sănătăţii (MS) a finalizat o achiziţie publică de 10.600 de flacoane de Tocilizumab, medicament necesar ...
Comisia Europeană a semnat un contract pentru cumpărarea unui tratament împotriva COVID-19 cu anticorpi monoclonali
Comisia Europeană a semnat un contract pentru cumpărarea unui tratament împotriva COVID-19 cu anticorpi monoclonali
Comisia Europeană a semnat un contract cadru de achiziţie cu compania farmaceutică Eli Lilly pentru un tratament cu anticorpi ...
153.716 persoane au fost angajate prin intermediul ANOFM în primele opt luni din 2021
153.716 persoane au fost angajate prin intermediul ANOFM în primele opt luni din 2021
Un număr de 153.716 persoane au fost angajate în primele opt luni ale anului 2021, ca urmare a aplicării măsurilor de ...