1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Telekom România: traficul de date şi de voce s-a stabilizat şi nu ne aşteptăm la creşteri suplimentare

Traficul de date şi de voce s-a stabilizat în reţeaua Telekom România, astfel că operartorul nu se aşteptăm la creşteri suplimentare majoire, a anunţat, CEO-ul Miroslav Majoros, într-o conferinţă de presă online.

01 apr, 2020 | | ECONOMICA.net

"Nu mă aştept că traficul de voce şi broadband să crească şi mai mult. Am văzut o stabilizare a acestuia şi nu cred că vom vedea o creştere adiţională, cel puţin nu una majoră, poate va creşte cu câteva puncte procentuale. Majoritatea oamenilor lucrează de acasă şi chiar dacă guvernul va veni cu măsuri mai restrictive, oamenii sunt deja acasă. Prin urmare, nu mă aştept să avem vreo problemă cu reţeaua şi creşterile de trafic", a spus Majoros.

El a explicat că creşterile sunt in linie cu ce estimează ANCOM, repsectiv creştere de 50-60 pentru traficul de fix broadband şi de 25-30% la mobile broadand.

"În traficul de mobil, creşterea e mai mică pentru că avem oferta de net nelimitat. Aşadar, o astfel de creştere pe ambele segmente este în regulă şi nu mă aştept să avem vreo problemă cu reţeua".

Telekom Romania a luat măsuri proactive pentru a furniza servicii de telecomunicații în parametri normali în toată această perioadă, dar în condiții de siguranță pentru sănătatea angajaților, clienților, furnizorilor și partenerilor săi.

De asemenea, echipa de tehnicieni intervine la solicitările clienților, în condiții de siguranță, atât pentru clienți, cât și pentru angajații Telekom Romania.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO